Τοπικές Ειδήσεις

Στο λιμάνι της Καρπάθου προσέκρουσε το «Πρέβελης» – Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός

Πρέβελης

Στο λιμάνι Διαφάνι της Καρπάθου προσέκρουσε με την πρύμνη και κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Πρέβελης» χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Το πλοίο στο οποίο επέβαιναν 82 επιβάτες και 75 άτομα πλήρωμα, πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Πειραιά, Μήλο, Θήρα, Ανάφη, Κάσο, Κάρπαθο, Διαφάνι, Χάλκη, Ρόδο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την πρόσκρουση το πλοίο υπέστη μικρό ελαφρά ρήγμα πάνω από την ίσαλο γραμμή, ενώ απαγορεύθηκε ο απόπλους μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς.

Οι επιβάτες με προορισμό τη Χάλκη και τη Ρόδο  παραμένουν ακόμη στην Κάρπαθο. Μεταξύ αυτών και νεαροί παίκτες από δύο ποδοσφαιρικές ομάδες.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.