Αποφασιστικής σημασίας παιχνίδι, στην προσπάθειά του για την εξασφάλιση της παραμονής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, θα δώσει την Κυριακή στις 15:00 ο Α.Σ. Ρόδος, ο οποίος θα υποδεχθεί στο δημοτικό στάδιο τον ουραγό Α.Ο. Ζευγολατιού στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.
Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τα «ελάφια» αν θέλουν να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για παραμονή, αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι καταδικαστικό.
Οι ποδοσφαιριστές έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης, γι’ αυτό και παρουσιάζονται πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να πάρουν το «τρίποντο», συνδυάζοντάς το και με καλή εμφάνιση, προκειμένου να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις όσον αφορά στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, ικανοποιώντας και τους φιλάθλους τους.
Ο Τίμος Καβακάς έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να μην έχουν άγχος και να κάνουν το παιχνίδι τους, εφαρμόζοντας όλα όσα έχουν δουλέψει στην διάρκεια της εβδομάδας για να οδηγηθούν στους τρεις βαθμούς.
Η προετοιμασία των «πρασίνων» της πόλης μας συνεχίστηκε χθες στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Τα «ελάφια» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους σήμερα το πρωί στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης.
Ο έμπειρος τεχνικός υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Πότσι, καθώς ο ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων από την Πέμπτη, σε αντίθεση με τον τραυματία Στέλιο Νάκα που δεν υπολογίζεται, αφού πιθανότατα έχει υποστεί ρήξη χιαστών ( οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας).
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι όπως όλα δείχνουν ο Τίμος Καβακάς θα καλέσει όλους τους ποδοσφαιριστές του να βρίσκονται την Κυριακή στο δημοτικό στάδιο, προκειμένου να τους κρατήσει σε εγρήγορση, καθώς λίγο πριν από την σέντρα, θα αποφασίσει για την αποστολή και την βασική ενδεκάδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ