ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αστυνομία

Την 16-03-2016 το πρωί συνε­λή­φθη στην πόλη της Ρόδου από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Δίωξης Ναρ­κω­τι­κών 47χρονος ημε­δα­πός, γιατί κατείχε μικρο­πο­σό­τητα ακα­τέρ­γα­στης κάν­να­βης, η οποία κατα­σχέ­θηκε.

Την 16-03-2016 το πρωί συνε­λή­φθη στη Ρόδο από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Αρχαγ­γέ­λου 27χρονη υπήκοος Αλβα­νίας, γιατί διέμενε παρά­νομα στη χώρα μας. Σε βάρος της κινή­θηκε η δια­δι­κα­σία επι­στρο­φής.

Στις 17-03-2016 καταγ­γέλ­θηκε στο Αστυ­νο­μικό Τμήμα Ιαλυσού ότι δυο άγνω­στοι δράστες πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας παρα­βί­α­σαν κατοι­κία που διέμενε ζευγάρι ηλι­κιω­μέ­νων και με την απειλή κατσα­βι­διού αφαί­ρε­σαν χρη­μα­τικό ποσό, και προ­σω­πικά αντι­κεί­μενα. Σε βάρος των δραστών σχη­μα­τί­στηκε δικο­γρα­φία από την Υπο­διεύ­θυνση Ασφά­λειας Ρόδου για ληστεία και διε­νερ­γεί­ται έρευνα για τον εντο­πι­σμό τους.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.