Ειδήσεις

Ο Νίκος Σοφιανός στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Ρόδο

«Η ποιότητα , η ποικιλία και η ποσότητα των παραγόμενων προϊόντων της Ρόδου, έχουν καταδικαστεί και μαζί τους, οι αγρότες της περιοχής μας, από τις αγροτικές πολιτικές της Ε.Ε. τις οποίες έχουν πρόθυμα υιοθετήσει οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις, και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Οι αγρότες και με τη ψήφο τους στις επικείμενες εκλογές πρέπει να καταδικάσουν, όλα τα κόμματα του ευρωμονόδρομουκαι να υπερψηφίσουν το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που έχει αποκαλύψει την πολιτική ξεκληρίσματος της αγροτιάς, το μόνο κόμμα που έχει σταθεί και θα σταθεί στο πλευρό του αγωνιζόμενου αγρότη ενάντια στην Νέα ΚΑΠ (Κοινή Αγροτική Πολιτική), της Ε.Ε.»,επισήμανε ο Τάκης Πότσος υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Δωδεκανήσου του ΚΚΕ, στην περιοδεία που πραγματοποίησε σήμερα, στην λαϊκή του Αη Δημήτρη. Κατέληξε τονίζοντας, ότι μόνο η αποδέσμευση από την Ε.Ε., η μονομερής διαγραφή του χρέους και οκεντρικός επιστημονικός σχεδιασμός της κοινωνικοποιημένης οικονομίας μπορεί να απελευθερώσει τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας προς όφελος του λαού και των μικρών αγροτών.
Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ , θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 21 Γενάρη 2015, στο εργατικό κέντρο Ρόδου στις 7μμ.
Στην συγκέντρωση θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΚΚΕ, και υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου