Ειδήσεις

Wi-Fi στο νησί της Ρόδου από το Δήμο!

Ο Δήμος Ρὀδου, στα πλαίσια της ουσιαστικής αναβάθμισης των υπηρεσιών του προς όλους τους πολίτες του νησιού και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, γνωστοποιεί την έναρξη υλοποίησης της άμεσης και όσο το δυνατόν ευρύτερης εγκατάστασης σημείων επέκτασης του υφισταμένου ασυρμάτου δικτύου Rhodes_Island, που θα παρέχει δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο (public wi-fi hot-spots) σε ολόκληρο το νησί της Ρόδου. Σχετικό εγχείρημα βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, προκειμένου να καλυφθούν διαδικτυακά όσο το δυνατόν περισσότεροι δημόσιοι χώροι του νησιού μας.

Στα πλαίσια του ίδιου εγχειρήματος, η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ύστερα από σχετική πρόσκλησή της, αξιοποιεί πρόταση του Δήμου Ρὀδου, σύμφωνα με την οποία καθορίζονται επιπλέον σημεία πρόσβασης wi-fi hot-spots. Με αυτό τον τρόπο ευελπιστούμε ότι πλέον πολύ σύντομα, παρά τις όποιες δυσκολίες, όλοι οι πολίτες, καθώς και οι επισκέπτες του νησιού μας, θα μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν και ασύρματα τις υπηρεσίες διαδικτύου σε πολυσύχναστους δημόσιους χώρους, αξιοποιώντας τις υπηρεσίες των νέων τεχνολογιών διαδικτύου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου