ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναβλήθηκε υπόθεση απειλών εις βάρος αστυνομικών από 65χρονο με οπλισμένο ψαροντούφεκο

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΕΑ

Για την 29η Μαρτίου 2024 ανα­βλή­θηκε χθες από το Τρι­με­λές Πλημ­με­λειο­δι­κείο Ρόδου η εκδί­καση μιας απί­στευ­της υπό­θε­σης απειλών εις βάρος αστυ­νο­μι­κών οργάνων από 65χρονο ημεδαπό με ψαρο­ντού­φεκο!!!

Το δικα­στή­ριο που ξεκί­νησε την δίκη ανέβαλε προ­κει­μέ­νου ο κατη­γο­ρού­με­νος να υπο­βλη­θεί σε ψυχια­τρική εξέταση και η έκθεση να εξε­τα­στεί από την έδρα.

Πιο συγκε­κρι­μένα, την 26η Ιουλίου 2020 δύο αστυ­νο­μι­κοί σε δια­τε­ταγ­μένη υπη­ρε­σία ενη­με­ρώ­θη­καν περί ώραν 06:15 από το κέντρο να μετα­βούν στην οδό 28ης Οκτω­βρίου για κάποιο επει­σό­διο.

Μετέ­βη­σαν στο σημείο και η καλούσα ημεδαπή που διέμενε σε οικία στην οδό ενη­μέ­ρωσε ότι έξω από την οικία της βρι­σκό­ταν ο 65χρονος και κρα­τούσε ένα ψαρο­ντού­φεκο.

Οι αστυ­νο­μι­κοί δια­πί­στω­σαν ότι είχαν γίνει φθορές σε παρ­κα­ρι­σμένα αυτο­κί­νητα από πέτρες που έριχνε ο 65χρονος και φθορά σε τζάμι μπαλ­κο­νό­πορ­τας της ημε­δα­πής.

Ο κατη­γο­ρού­με­νος είχε ουρήσει εξάλλου στα σκαλιά και σε άλλα σημεία της πολυ­κα­τοι­κίας και όταν οι αστυ­νο­μι­κοί του ζήτησαν να αφήσει το ψαρο­ντού­φεκο στην οικία και να τους ακο­λου­θή­σει στο Aστυνομικό Τμήμα, άρχισε να τους βρίζει και να τους απειλεί και έστρεψε οπλι­σμένο το ψαρο­ντού­φεκο ενα­ντίον ενός αστυ­νο­μι­κού.

Ο αστυ­νο­μι­κός πρόλαβε και έκλεισε την πόρτα της οικίας του κατη­γο­ρού­με­νου και ο 65χρονος άνοιγε την πόρτα, τους έβριζε με ακα­τά­λη­πτα λόγια, μεταξύ άλλων ότι είναι ο Μεσσίας κτλ και τους απει­λούσε με το ψαρο­ντού­φεκο.

Περί ώρα 13:25 ενώ βγήκε να τους απει­λή­σει εκ νέου κρα­τώ­ντας πάλι το ψαρο­ντού­φεκο, ένας αστυ­νο­μι­κός όρμησε πάνω του και τον αφό­πλισε.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.