ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΕ Διαγόρας: Δύο μετεγγραφές και έπεται συνέχεια…

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Διαγορας- Μιχόπουλος-Γκρόστανιτς
Μέγεθος γραμμάτων

Όπως είχε γρά­ψει από τις 9 Δε­κεμ­βρί­ου η «δσπορ», οι άν­θρω­ποι της ΠΑΕ Δια­γό­ρας σε συ­νερ­γα­σί­ας με τον προ­πο­νη­τή Πάρη Αν­δρά­λα και τον τε­χνι­κό διευ­θυ­ντή Στάθη Προ­βα­τί­δη, είχαν ξε­κι­νή­σει το… με­τεγ­γρα­φι­κό σα­φά­ρι για την ενί­σχυ­ση του έμ­ψυ­χου δυ­να­μι­κού ενό­ψει της συ­νέ­χειας του πρω­τα­θλή­μα­τος της Super League 2.

Οι δύο πρώ­τες προ­σθή­κες στο ρό­στερ των «κυα­νέ­ρυ­θρων» είναι γε­γο­νός, καθώς απέ­κτη­σαν με τη μορφή του δα­νει­σμού από τον Αστέ­ρα Τρί­πο­λης, τον με­σο­ε­πι­θε­τι­κό Θα­νά­ση Μι­χό­που­λο και τον κε­ντρι­κό αμυ­ντι­κό Ντίνο Γκρό­στα­νιτς.

Ο «γη­ραιός» επι­ση­μο­ποί­η­σε τις με­τεγ­γρα­φές με την ακό­λου­θη ανα­κοί­νω­ση ανα­φέ­ρο­ντας τα εξής:

«Σε διπλή ενί­σχυ­ση προ­έ­βη ο Δια­γό­ρας, ο οποί­ος όπως όλα δεί­χνουν, έχει άψογη συ­νερ­γα­σία με τον Αστέ­ρα Τρί­πο­λης. Ο ‘’γη­ραιός’’ μετά τον Γκάτα, απο­κτά με δα­νει­σμό από την ΠΑΕ της Τρί­πο­λης:

-Τον 20χρονο με­σο­ε­πι­θε­τι­κό Θα­νά­ση Μι­χό­που­λο.

-Και τον επί­σης 20χρονο Κρο­ά­τη στό­περ Ντίνο Γκρό­στα­νιτς.

Ο πρώ­τος βρί­σκε­ται στον Αστέ­ρα από την πε­ρί­ο­δο 2018-2019 και δια­κρί­θη­κε στους αγώ­νες που χρη­σι­μο­ποι­ή­θη­κε από τον κ.Ρά­στα­βατς. Ο δεύ­τε­ρος πριν βρε­θεί στον Αστέ­ρα Τρί­πο­λης πέ­ρα­σε από:

-Την U-17 της Δυ­να­μό Ζά­γκρεμπ

-Την U-17 της Σερ­βέτ

-Την U-19 της Μαρ­σό­νια

-Την U-19 της Ντρα­κό­βο­λατς και κα­τέ­λη­ξε στον Αστέ­ρα Τρί­πο­λης από όπου και απο­κτή­θη­κε με δα­νει­σμό.

Και οι δύο ήρθαν στο νησί μας με την απο­στο­λή του Δια­γό­ρα τη Δευ­τέ­ρα το βράδυ και εντά­χθη­καν στο προ­πο­νη­τι­κό πρό­γραμ­μα του Πάρη Αν­δρά­λα και των συ­νερ­γα­τών του. Αξί­ζει να ση­μειω­θεί πως εάν το κρί­νει ο τε­χνι­κός της ομά­δας, θα μπο­ρούν να αγω­νι­σθούν από την 1η Ια­νουα­ρί­ου.

Με την ευ­και­ρία η ΠΑΕ Δια­γό­ρας ευ­χα­ρι­στεί τη διοί­κη­ση του Αστέ­ρα Τρί­πο­λης για την μέχρι τώρα άψογη συ­νερ­γα­σία. Τέ­τοιες σχέ­σεις βοη­θούν τα νέα παι­διά να ανα­δει­χθούν πο­δο­σφαι­ρι­κά. Ευ­χα­ρι­στεί επί­σης τον κ. Μπο­ρο­βή­λο για την ση­μα­ντι­κή βο­ή­θειά του στην από­κτη­ση των δύο πο­δο­σφαι­ρι­στών».

Από εκεί και πέρα, σύμ­φω­να με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες της «δσπορ», οι «κυα­νέ­ρυ­θροι» έχουν ξε­χω­ρί­σει και άλλες πε­ρι­πτώ­σεις Ελ­λή­νων και αλ­λο­δα­πών πο­δο­σφαι­ρι­στών και βρί­σκο­νται μία ανάσα από την από­κτη­σή τους.

Οι ίδιες πλη­ρο­φο­ρί­ες ανα­φέ­ρουν ότι δεν απο­κλεί­ε­ται ακόμα και μέσα στην προ­σε­χή εβδο­μά­δα η ΠΑΕ Δια­γό­ρας να ανα­κοι­νω­σεί κι άλλες με­τεγ­γρα­φές.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.