Αθλητικά

Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού: Παραμένουν με μισθό Τζουλάκης και Αρκούδης

•Ως αναπληρωματικό μέλος προτάθηκε ο Ροδίτης Μανώλης Μίαρης

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, συζητήθηκε η πρόταση του Υφυπουργείου Αθλητισμού για τη νέα σύνθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Ως πρόεδρος προτάθηκε να παραμείνει ο Νικόλαος Τζουλάκης, συνταξιούχος ανώτερος δικαστικός λειτουργός, με αναπληρωτή τον Χρήστο Κουμπή, συνταξιούχο ανώτατο δικαστικό λειτουργό.
Ως αντιπρόεδρος προτάθηκε η Αριστέα Σινανιώτη, καθηγήτρια του εμπορικού δικαίου στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, με αναπληρωτή τον Χαράλαμπο Τσιλιώτη, επίκουρο καθηγητή του συνταγματικού δικαίου, του δημόσιου διεθνούς Δικαίου και του δικαίου της ευρωπαϊκής ένωσης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Ως μέλος προτάθηκε και η παραμονή του Ηλία Αρκούδη.
Όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης η θητεία της Επιτροπής θα είναι τετραετής κι αυτή τη φορά επ’ αμοιβής.
Ως μέλη της νέας Ε.Ε.Α. προτάθηκαν οι εξής, μεταξύ το οποίων είναι και ο Ροδίτης δικηγόρος και πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου Μανώλης Μίαρης (ως αναπληρωτής του Μιχάλη Κουρέτα):
-Σπυρίδων Τσαντίνης, με αναπληρωτή τον Χρήστο Καπετάνο, αμφότεροι δικηγόροι παρ’ Αρείω Πάγω με εξειδίκευση και εμπειρία σε θέματα δικαίου εταιρειών.
-Νικόλαος Γερακάρης, με αναπληρώτρια την Ευαγγελία Παπανδρέου, αμφότεροι δικηγόροι παρ’ Αρείω Πάγω με εξειδίκευση και εμπειρία σε θέματα αθλητικού δικαίου.
-Ηλίας Αρκούδης, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Πανόπουλο, αμφότεροι πτυχιούχοι οικονομικής κατεύθυνσης και κάτοχοι άδειας άσκησης επαγγέλματος οικονομολόγου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
-Ιωάννης Ράλλης, συνταξιούχος ιδιωτικού τομέα, πρώην διεθνής διαιτητής καλαθοσφαίρισης, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Μπατσίλα, δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω με εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού.
– Μιχαήλ Κουρέτας, εν ενεργεία διεθνής διαιτητής υδατοσφαίρισης, με αναπληρωτή τον Εμμανουήλ Μίαρη, δικηγόρο και πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου