Ανακοίνωση με αφορμή το γήπεδο του Λυκείου Ιαλυσού, με την οποία ξεκαθαρίζει ότι η ομάδα της Ιαλυσού είναι μία, εξέδωσε ο ΓΑΣ Ιάλυσος και η ΠΑΕ.
Οι «τοξοβόλοι» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους πόσα μέλη αριθμούν στα τμήματά τους, ενώ ευχαριστούν τους αρμόδιους για την ασφαλτόστρωση του γηπέδου του Λυκείου Ιαλυσού.
Ταυτόχρονα, επισημαίνουν ότι αναμένουν με ανυπομονησία την παραχώρηση των κτηρίων στο γήπεδο, προκειμένου να διαμορφώσουν αποθηκευτικούς και αποδυτηριακούς χώρους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο πρόεδρος Μιχάλης Χατζηνικήτας και το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ιάλυσος, όπως και το Δ.Σ. του ΓΑΣ Ιάλυσος προς αποφυγή παρεξηγήσεων όσον αφορά στο γήπεδο του Λυκείου Ιαλυσού, θέλουν να ξεκαθαρίσουν ότι η ομάδα της Ιαλυσού είναι μία, ο ΓΑΣ Ιάλυσος.
Ο σύλλογός μας διαθέτει περισσότερα από 150 παιδιά στα τμήματα υποδομής του ποδοσφαίρου, περίπου 80 αθλητές και αθλήτριες στα τμήματα μπάσκετ, επίσης διαθέτει γυναίκεια ομάδα ποδοσφαίρου με περισσότερα από 30 κορίτσια, ενώ η ανδρική ομάδα του ποδοσφαίρου αγωνίζεται στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο ΓΑΣ Ιάλυσος είναι ο μοναδικός σύλλογος της Ιαλυσού που προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό όλα αυτά τα χρόνια και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.
Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των έργων ασφαλτόστρωσης του γηπέδου του Λυκείου Ιαλυσού, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τον δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, την αντιδήμαρχο Καθημερινότητας κ. Τσαμπίκα Κιαχαγιά- Μαγιόγλου, τον αντιδήμαρχο Ιαλυσού, Καλλιθέας, Αρχαγγέλου κ. Γιώργο Πατσάη, τον υπεύθυνο Καθημερινότητας της Δ.Κ. Ιαλυσού κ. Αντώνη Στεργάκη και τον προϊστάμενο της Δ.Κ. Ιαλυσού κ. Ηλία Καράμπη, για τις ενέργειές τους.
Τέλος, περιμένουμε με ανυπομονησία την παραχώρηση των κτηρίων στο γήπεδο του Λυκείου Ιαλυσού, προκειμένου να διαμορφωθούν ανάλογα αποδυτηριακοί χώροι για τα παιδιά της Ακαδημίας ποδοσφαίρου, αλλά και αποθηκευτικοί χώροι για τα αθλητικά υλικά του συλλόγου μας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ