Τοπικές Ειδήσεις

Στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου για τον εξωδικαστικό μηχανισμό, ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτης Κουρμούσης.

Στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου θα βρεθεί και πάλι, την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης, προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες, τους επιχειρηματίες και τους τοπικούς φορείς για τις εξελίξεις στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων.

Η ενημερωτική εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και το Οικονομικό Επιμελητήριο – Περιφερειακό Τμήμα Δωδεκανήσου  και θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (Γρ.Λαμπράκη 8, Ρόδος).

Θέμα της εκδήλωσης :«Ενημέρωση για τις Εξελίξεις στον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών – Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων, Ελευθέρων Επαγγελματιών και Αγροτών προς ΑΑΔΕ, ΕΦΚΑ και Τράπεζες»

Ιδιώτες, επιστήμονες, οικονομολόγοι, λογιστές, νομικοί, αγρότες  και επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία την Παρασκευή το μεσημέρι να ενημερωθούν πλήρως για το νομικό πλαίσιο καθώς θα δοθούν εξηγήσεις & οδηγίες  για την ένταξη των επιχειρήσεων που έχουν οφειλές στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών.

Ο Ειδικός Γραμματέας θα παρουσιάσει την ομιλία του διάρκειας μισής ώρας και στη συνέχεια θα απαντήσει σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από τους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό& απευθύνεται σε όσους ασκούν οποιαδήποτε επιχειρηματική και οικονομική δραστηριότητα.

.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου