«Είναι αδιανόητο να πληροφορούμαι, ότι ο Περιφερειάρχης Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος εξακολουθεί να ευθυγραμμίζεται με τα σχέδια της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για την δημιουργία Κέντρου Υποδοχής Λαθρομεταναστών στην Ρόδο.

Είχα κρούσει των «κώδωνα του κινδύνου», αναφέροντας ως παράδειγμα τα όσα συμβαίνουν με την «επέλαση» λαθρομεταναστών σε άλλα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου όπως η Λέσβος, η Σάμος, η Χίος, η Λέρος και η Κω.

Για το συγκεκριμένο θέμα θα υπάρξει ακόμη πιο τεκμηριωμένη θέση από τον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο, ο οποίος έρχεται το μεσημέρι στη Ρόδο, για να εγκαινιάσει απόψε τα γραφεία της εδώ Συντονιστικής μας».

Αυτά απάντησε σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου στην Ρόδο, όπου βρίσκεται, προετοιμάζοντας την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου, ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας του Κινήματος Τέρενς Κουίκ.

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση δημοσιογράφου είπε το εξής:

«Στα Δωδεκάνησα έχουμε τους τελευταίους τέσσερις μήνες μια θεαματική άνοδο, σε ό, τι αφορά και στην εισροή νέων στελεχών και ψηφοφόρων, αλλά και στο ποσοστό συσπείρωσης των εδώ ΑΝΕΛ οπαδών μας, που έχει αγγίξει την απόλυτη οροφή.

Στην χτεσινοβραδινή σύσκεψη, που έγινε με την συμμετοχή Συντονιστών από όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου και της Πολιτευτού μας Μαρίας Αγγέλου, όπως και της Πολιτευτού Β’ Αθήνας Ευαγγελίας Εγγλέζου που οργανώνει και συντονίζει τις δράσεις μου σε Δωδεκάνησα, Επτάνησα και Ήπειρο αποφασίστηκαν:

Σημαντικές δράσεις, που θα δρομολογηθούν αμέσως μετά το Συνέδριο το επόμενο Σαββατοκύριακο, όπως και

Περαιτέρω ενδυνάμωση στην παραγωγή κοινοβουλευτικού έργου, υπό την εποπτεία – προσωπικά – του Προέδρου μας Πάνου Καμμένου, αλλά και την δική μου, ο οποίος προσπαθώ να υπηρετώ όσο είναι το δυνατόν καλύτερα την θέση του Βουλευτή Επικρατείας.

Τα Δωδεκάνησα μπορούν να εμπιστεύονται στον απόλυτο βαθμό το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που εγγυάται, ότι θα υπηρετήσει με συνέπεια τα εθνικά μας θέματα, την Εθνική μας Οικονομία, αλλά και με συγκεκριμένες ρεαλιστικές λύσεις σε όλα τα καθημερινά προβλήματα του πολίτη. Πόσο μάλλον εκείνα που πηγάζουν από την εφαρμογή των απάνθρωπων μνημονίων που επέβαλλε η Τρόικα κι υπηρέτησαν πιστά το διαλυμένο ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, με την μορφή που της έχει δώσει σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς».

Ένα σχόλιο στο Τ.Κουίκ: Εναντίον του Περιφερειάρχη για την δημιουργία Κέντρου Υποδοχής Λαθρομεταναστών

  1. Avatar Ο/Η Νίκος λέει:

    Υπολογίζεις χωρίς την ξενοδόχα κ. Ιατρίδη, κ. Κουίκ. Έχετε μια θεαματική πτώση σε σχέση με το 2012 αλλά ακόμη και το 2013. Νομίζω;

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ