Ανησυχία έχει προκαλέσει σε κατοίκους της συνοικίας της Θεοτόκου στην περιοχή «αμπέλια της Καΐρ» στον Αγ. Ιωάννη Πρόδρομο η ύπαρξη κουφαριών από νεκρά ζώα κυρίως κατσίκια σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη.
Οπως κατήγγειλαν χθες στην «δημοκρατική» στον δρόμο απέναντι από το Σκλαβενίτη στην Επαρχιακή οδό Ρόδου-Καλλιθέας, υπάρχουν σφαγμένα κρεμασμένα κατσίκια ή ριγμένα στο δάπεδο και στοιβαγμένα δίπλα σε κέρατα.
Κάτοικος της περιοχής ενημέρωσε σχετικά την αστυνομία καθώς πιθανολόγησε ότι πρόκειται για τοποθεσία που διενεργούνται τελετές μαύρης μαγείας διότι βρήκε στο σημείο ξύλο που θυμίζει «βωμό» αλλά επειδή δεν βρέθηκε αίμα οι αστυνομικοί την παρέπεμψαν σε κτηνίατρο του δημοσίου που ενημέρωσε με την σειρά της ότι είναι αναρμόδια.
Οι κάτοικοι στην πλειοψηφία τους δεν αποκλείουν να πρόκειται για κλεμμένα ζώα τα οποία σφάζονται στο σημείο που είναι αφύλακτο ενώ τονίζουν ότι το περιβάλλον πέριξ του σημείου αποτελεί εστία μόλυνσης.

2 σχόλια στο Σφαγμένα ζώα, κέρατα και κουφάρια σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη στα αμπέλια της Καϊρ

  1. Avatar Ο/Η Μαρία Πέτρου λέει:

    Να αναζητηθούν, συλληφθούν και τιμωρηθούν παραδειγματικα οι δράστες. Είτε είναι σατανιστες είτε κλέφτες ζώων που σφάζουν υπό απανθρωπες συνθήκες τα κλεμμένα αμνοεριφια.

  2. Avatar Ο/Η Georgia λέει:

    Να συλληφθουν ενοχοι σφαγης ζωων

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ