Τοπικές Ειδήσεις

Nέες επιλογές προϊσταμένων υπηρεσιών στον Δήμο Ρόδου

Με αποφάσεις που έλαβε η γενική γραμματέας του Δήμου Ρόδου κ. Κυριακή Νικολαΐδου επέρχονται οι ακόλουθες αλλαγές προϊσταμένων υπηρεσιών στον Δήμο Ρόδου:
-Τοποθετείται, ως προϊστάμενος του Τμήματος Ελέγχου και Παρακολούθησης Έργων – Διοικητικής Υποστήριξης της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Υποδομών ο εργαζόμενος με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Ελευθέριος Καραγιάννης του Νικολάου εκπαιδευτικής βαθμίδας ΠΕ ειδικότητας Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Βαθμού Α’.
-Τοποθετείται, ως προϊστάμενος του Τμήματος Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Εμπορίου, Ενέργειας και Βιομηχανίας ο μόνιμος υπάλληλος Κωνσταντίνος Βασιλώττος του Εμμανουήλ κλάδου ΤΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Βαθμού Α΄.
-Ορίζεται αναπληρωτής προϊστάμενος στο Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Υποδομών ο Αντώνιος Κολεζάκης του Γεωργίου μόνιμος υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών προϊστάμενος του Τμήματος Εκτέλεσης Έργων Αυτεπιστασίας και Καθημερινότητας της ίδιας Διεύθυνσης.
-Ορίζεται αναπληρώτρια προϊσταμένη και μέχρι την τοποθέτηση νέου προϊσταμένου κατόπιν επιλογής από το αρμόδιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και Υποδομών του Δήμου Ρόδου η προϊσταμένη του τμήματος Κτιριακών Έργων και Κοινόχρηστων Χώρων Στεργούλα Ζανεττούλλη του Εμμανουήλ, κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Α΄ επειδή πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου