Ο Πάνος Καμμένος έκανε τελικά τη μεγάλη «αποκάλυψη». Τι ήταν το χαρτάκι που σύμφωνα με το διαφημιστικό σποτ των ΑΝΕΛ ξέχασε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο debate.

O ιδιος ο πρόεδρος της ΝΔ κληθείς σε συνέντευξη στον Αντ1 να σχολιάσει το σποτ των ΑΝΕΛ απάντησε: «Δεν έχω ιδέα τι εννοεί ο κ. Καμμένος. Γι΄ αυτό μόλις φύγω από εδώ λέω να πάω από τα γραφεία του. Να του πω ‘φέρε ρε Πάνο το χαρτάκι να δω κι εγώ τι λέει’. Φαντάζομαι θα είχε μεγάλη πλάκα μόλις με δουν στα γραφεία τους».

Λίγο μετά τις 16:30 βγήκε στη δημοσιότητα το περιβόητο σποτ με τον Πάνο Καμμένο να ανοίγει το χαρτάκι, το οποίο είναι ένα χάρτινο καραβάκι που γράφει Ελλάς και έχει την ελληνική σημαία, ενώ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ λέει «Α ρε Βαγγέλη… Αστο θα το φροντίσω εγώ»

Στο πρώτο βίντεο ο Πάνος Καμμένος εμφανιζόταν να παρακολουθεί το debate μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όταν ένας συνεργάτης του αφήνει στο γραφείο του ένα τσαλακωμένο χαρτί, λέγοντας πως «αυτό το ξέχασε ο Βαγγέλης στο debate». Στο πρώτο επεισόδιο το βίντεο τελείωνε με τον Π. Καμμένο να ξετυλίγει το τσαλακωμένο χαρτί και στην οθόνη να εμφανίζεται το μήνυμα: «Τι ξέχασε ο Βαγγέλης στο ντιμπέιτ»;

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ