Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άγιος Γεώργιος Μαλώνας, ενημέρωσε για το πώς έχει διαμορφωθεί, μέχρι στιγμής, το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου, ενόψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Εν εξελίξει βρίσκεται ακόμη το καλοκαιρινό μετεγγραφικό “παζάρι” για τις ομάδες του τοπικού μας ποδοσφαίρου, με τον Άγιο Γεώργιο να έχει πραγματοποιήσει σημαντικές κινήσεις μέχρι στιγμής.
Ο πρωταρχικός στόχος της διοίκησης του συλλόγου μας ήταν η παραμονή όλων των παικτών που πέρυσι συνέβαλαν τα μέγιστα, ώστε να έρθει η άνοδος στην Α’ Κατηγορία μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια.
Προς αυτή την κατεύθυνση έμεινε ο προπονητής, Μιχάλης Κουτσουμπάρης, ενώ ανανέωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην ενός (αποχώρησε μόνο ο Δημήτρης Ζαχαριάς για προσωπικούς λόγους).
Σαφέστατα ένα σπάνιο γεγονός που δείχνει την άψογη συνεργασία που υπήρχε ανάμεσα στους ιθύνοντες του συλλόγου και τους παίκτες.
Μάλιστα όλοι κατανόησαν την κατάσταση που επικρατεί στις μέρες μας και προκειμένου να παραμείνουν στο κιτρινόμαυρο ρόστερ, “έριξαν” μόνοι τους τις απαιτήσεις τους.
Το κλίμα εδώ και αρκετά χρόνια στην Μαλώνα είναι το καλύτερο δυνατό και όλοι όσοι έχουν περάσει από το χωριό και την ομάδα μας, μιλάνε μόνο με τα καλύτερα.
Απόδειξη μεγαλύτερη από την παραμονή περίπου είκοσι ποδοσφαιριστών που έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι, δεν υπάρχει!
Πάμε να δούμε λοιπόν αναλυτικά πώς διαμορφώνεται το ρόστερ της ομάδας μας μέχρι στιγμής “χωρισμένο” στους παίκτες που παρέμειναν και αυτούς που προστέθηκαν στην μεγάλη μας οικογένεια.
Παρέμειναν: Νίκος Ψαράς, Μανώλης Χατζημανώλης, Αντώνης Τσίμπικας, Ντάνι Ζόλταν, Δημήτρης Διονυσακόπουλος, Ανδρέας Γιωργάς, Μανώλης Κόπελος, Χρήστος Σκορδάς, Κώστας Μανάκης, Μιχάλης Σαράντης, Γιώργος Κοτσίκος, Νικόλας Καϊλάκης, Θοδωρής Κοστόφ, Σάββας Ντύρος, Χρήστος Χατζηνικόλας, Σάββας Σκυλλαράκης, Στέλιος Δεληγιάννης, Μανώλης Κακούλλης.
Ήρθαν: Δημήτρης Καραγιάννης, Νίκος Γκιρτζιμανάκης, Στέλιος Τσακίρης, Γιώργος Τσακίρης, Γιώργος Παρδαλός, Αντώνης Τριμπούνης, Αντώνης Σακελλάρης, Θωμάς Κακούλλης, Αποστολής Θοδωρή, Δήμος Παπαοικονόμου, Βάντερ Μασάδο.
Αποχώρησε: Δημήτρης Ζαχαριάς.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους Νίκο Κούτρη, Μανώλη Μαστόρου και Χρήστο Γερακούδη που αποχώρησαν πέρυσι κατά την διάρκεια της σεζόν, αλλά ήταν μέλη της ομάδας που κέρδισε την άνοδο.
Επίσης ένα μεγάλο “ευχαριστώ” και στον Βασίλη Φαρμακαλή που ήταν στο πλευρό του προπονητή μας στο περσινό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ