Η καρδιά του Υγρού Στίβου Ρόδου θα χτυπάει από σήμερα… «βολιώτικα», αφού εκεί θα βρίσκεται ο Στέλιος Βεϊδάκης, που σε κάθε αγώνα του διαλύει τις προηγούμενες επιδόσεις του. Στις 16, 17 και 18 Ιουλίου στο Κολυμβητήριο «Ιάσων Ζηργάνος», στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α΄, θέλει άλλη μια εμφατική εμφάνιση στα 100 και 200 μ. Ύπτιο και κατ’ αρχήν να προκριθεί στους τελικούς της κατηγορίας του και στη συνέχεια να ανέβει στο βάθρο.

Ο 14χρονος κολυμβητής του Υγρού Στίβου Ρόδου θέλει να ανταποκριθεί στην πρόκληση των 1373 αντιπάλων του και να διακριθεί, αφού έχει φτάσει αγωνιστικά, αρκετά κοντά στα όριά του και ο ρυθμός του είναι σε υψηλά επίπεδα. Ο Στέλιος Βεϊσάκης ζει ένα όνειρο, αφού τέσσερα χρόνια πριν άλλαξε αγώνισμα και αργά αλλά σταθερά έχτισε μια αξιοζήλευτη καριέρα στα Ύπτια που τον έφεραν τέταρτο στο χειμερινό πρωτάθλημα τέσσερις μήνες πριν και τώρα νιώθει τη διάκριση να είναι κοντά.

Στα 100 μ. θα προσπαθήσει να προκριθεί στον τελικό, αλλά στην πραγματικότητα θα το χρησιμοποιήσει για να τεστάρει το κολυμβητήριο και τους αντιπάλους του, μετά έχει μια μέρα ρεπό, έχει αφήσει το 50άρι για να γεμίσει τις μπαταρίες του για το 200άρι, όπου όλα παίζονται και έχει στοχεύσει όλη την προπόνησή του σ’ αυτό.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ