Ειδήσεις

Πρόγραμμα αξιοποίησης του Κέντρου Νεότητας Αγίων Αποστόλων

Η αξιοποίηση του Κέντρου Νεότητας της περιοχής των Αγίων Αποστόλων, μέσω της εφαρμογής ενός προγράμματος που θα στοχεύει στην πρόληψη και προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας στην ευρύτερη περιοχή, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης της αντιδημάρχου Προστασίας και προαγωγής Υγείας Άννας Ζωάννου, του προέδρου της δημοτικής ενότητας Ρόδου Μίλτου Παγκά, του μέλους του διοικητικού συμβουλίου Μικέ Γαλουζή και της προέδρου του Κέντρου Πρόληψης «ΔΙΟΔΟΣ» Ιωάννας Μαρίνου, με κατοίκους, κυρίως νέους, της περιοχής.
«Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των κατοίκων, η ευαισθητοποίηση και η ενεργοποίηση νέων, γονέων, των πολιτών γενικότερα, για μία καλύτερη ποιότητα ζωής, καθώς και η αξιοποίηση του Κέντρου Νεότητας», επισημαίνει η κ. Ζωάννου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει σειρά δράσεων και παρεμβάσεων που καλύπτει πολλούς τομείς της κοινωνικής ζωής.
Οι εκπρόσωποι του δήμου συζήτησαν με τους κατοίκους και για τα άμεσα προβλήματα της περιοχής, που όπως υπογραμμίζει ο κ. Παγκάς, «εστιάζονται στην αποκατάσταση του πρασίνου της περιοχής, σε θέματα καθαριότητας και γενικότερα εύρυθμης λειτουργίας των Αγίων Αποστόλων».
Τονίζει δε ότι «έχουμε προγραμματίσει, σε συνεργασία με άλλα στελέχη της δημοτικής αρχής και τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, να ξεκινήσουν άμεσα οι παρεμβάσεις προκειμένου να επιλυθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα τα προβλήματα της περιοχής».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου