Ειδήσεις

Ο Χατζηευθυμίου προσέβαλε την ένσταση Καρίκη ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου

Ως αόριστη, απαράδεκτη, ψευδή, παραπλανητική, καταχρηστική, κακόβουλη, νομικά ατεκμηρίωτη, αναπόδεικτη και καθ’ όλα αβάσιμη, προσέβαλε χθες ο επικεφαλής της παράταξης «Ροδιακή Δημιουργία» κ. Χατζής Χατζηευθυμίου, με υπόμνημά του ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Ρόδου, την ένσταση κατά του κύρους των εκλογών των κ.κ. Μαριάννας Κολώνα, Αναστασίας Τσούλλου, Μουσταφά Σιέχ, Ειρήνης Μαντικού, Αναστασίου- Χρήστου Ψαρούλη και Στέργου Στάγκα, υποψηφίων της παράταξης «Ροδίων Όραμα», με επικεφαλής τον κ. Στράτο Καρίκη.

Ο κ. Χατζηευθυμίου, δια του πληρεξουσίου της παράταξης, δικηγόρου κ. Γιάννη Κουμπιάδη, εισαγωγικά αναφέρεται στις νομικές ακροβασίες της παράταξης Καρίκη με τις επιδόσεις της διαβόητης ενστάσεως.

Όπως εκθέτει, οι ενιστάμενοι δήλωσαν δια του παρισταμένου πληρεξουσίου δικηγόρου τους ότι καθ’ όλη την προηγούμενη εβδομάδα εγίνοντο επιδόσεις της ένστασης και απέμειναν άλλες 25 περίπου και για το λόγο αυτό ζήτησαν αναβολή, ώστε να μεσολαβούν τουλάχιστον 7 ημέρες από τη νέα μετ’ αναβολή δικάσιμη, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Περισσότερα διαβάστε στην αυριανή έντυπη έκδοση της «δημοκρατικής»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου