Ειδήσεις

Νέα εισαγγελική έρευνα για καταλήψεις στο Γκολφ Αφάντου

Aκόμη μια εισαγγελική έρευνα για τον κολασμό επιχειρηματιών, που έχουν καταλάβει αυθαίρετα τμήματα του Γκολφ Αφάντου και αναπτύσσουν δραστηριότητα, προκλήθηκε ύστερα από αναφορά του προϊσταμένου του Κλιμακίου της ΕΤΑΔ στη Ρόδο κ. Ιωάννη Καζούλλη.

Οπως έγραψε η «δημοκρατική», κατατέθηκαν τέσσερις προσφορές για την αξιοποίηση των 1.800 στρεμμάτων στην περιοχή, στο πλαίσιο του σχετικού διαγωνισμού του ΤΑΙΠΕΔ, με την πλειοψηφία των μεγαλοεπενδυτών πάντως, που είχαν μετάσχει στην προηγούμενη διαγωνιστική διαδικασία, να έχει αποχωρήσει.

Στην αναφορά μεταξύ άλλων αναφέρονται τα ακόλουθα:
Κατά την επίσκεψη, που πραγματοποιήσαμε την 19.06.2014 (οι κ.κ. Ιωάννα Μοράλη δικηγόρος της ΕΤΑΔ και εγώ προσωπικά ως προϊστάμενος του Κλιμακίου) διαπιστώσαμε ότι τρίτα πρόσωπα, άγνωστα σ’ εμάς, τα οποία έχουν εισέλθει παράνομα, έχουν καταλάβει και παραμένουν επί μακρό χρόνο μέχρι και σήμερα, χωρίς την θέληση του ΤΑΙΠΕΔ και της ΕΤΑΔ και των εντεταλμένων οργάνων τους, σε τμήματα του πιο πάνω ακινήτου ΓΚΟΛΦ ΑΦΑΝΤΟΥ, (δημοσίου χαρακτήρα καθόσον μοναδικός μέτοχος του κυρίου είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ), από την παραλία Τραγανού έως και τα όρια της παραλίας Κολυμπίων, στα οποία εγκατέστησαν τις επιχειρήσεις τους και αποκομίζουν σε βάρος του Δημοσίου περιουσιακό όφελος.
Όπως γνωρίζετε ήδη κατόπιν της υπ’αριθμ. Β 2013/190 παραγγελίας, της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου διενεργείται προκαταρκτική εξέταση.

Περισσότερα διαβάστε στην αυριανή έντυπη έκδοση της «δημοκρατικής»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου