Αθλητικά

Πέντε αθλητές του Γ.Σ.Δ. για την Εθνική

Πέντε αθλητές του Γ.Σ. Δωδεκάνησος κλήθηκαν στην προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Ο λόγος για τον Μιχάλη Χατζηδημητρίου (ο οποίος όμως δεν θέλει να πάρει μέρος στην Εθνική), ο Μανώλης Χατζηκαντής, ο Ατνάν Χαμαντί, ο Σάββας Χαρτερός και ο Γιώργος Μακρής. Οι τέσσερις πρώτοι μάλιστα θα ξεκινήσουν ατομικές προπονήσεις στο «Βενετόκλειο» υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μαρουλλάκη, ώστε να προετοιμαστούν για τις υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας. Ο Μακρής βρίσκεται στην Αθήνα, όπου κάνει ορισμένες ατομικές προπονήσεις για να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση. Όπως είναι γνωστό, το πρωτάθλημα της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. διεκόπη μετά το τέλος της 3ης αγωνιστικής και λογικά θα επαναρχίσει τη νέα σεζόν.
Η ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ Ο.Σ.Ε.Κ.Α.
Η ΟΣΕΚΑ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ίδρυση Σχολής Προπονητών Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο (Γ’ Κατηγορίας). Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν πως οι όροι συμμετοχής είναι συγκεκριμένοι και καθορίζονται από τις κείμενες διατάξεις.
Ο/Η υποψήφιος προπονητής/τρια πρέπει:
-Να είναι υγιής, σε βαθμό που δεν δημιουργεί πρόβλημα στη διδασκαλία του αθλήματος.
-Να έχει ηλικία μεγαλύτερη των 21 ετών.
-Απολυτήριο λυκείου, ή άλλης ισότιμης σχολής (για πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ δεν απαιτείται η προσκόμιση απολυτηρίου λυκείου).
-Να είχε ενεργό συμμετοχή ως αθλητής/τρια Καλαθοσφαίρισης (με δελτίο αθλητή/τρια και συμμετοχή σε επίσημους αγώνες, ενταγμένους στο ετήσιο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας, με βάση φύλλα αγώνων, ή πινάκια αγώνων), σε αναγνωρισμένα αθλητικά σωματεία οποιασδήποτε κατηγορίας για τουλάχιστον πέντε (5) έτη, την οποία βεβαιώνει η Ομοσπονδία.
Ειδικά οι απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ απαιτείται να έχουν ενεργό συμμετοχή ως αθλητές/τριες (με δελτίο αθλητή και συμμετοχή σε επίσημους αγώνες ενταγμένους στο ετήσιο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας, ή της Ένωσης, με βάση φύλλα αγώνων ή πινάκια αγώνων), σε αναγνωρισμένα αθλητικά σωματεία οποιασδήποτε κατηγορίας για τουλάχιστον δύο (2) έτη την οποία βεβαιώνει η Ομοσπονδία.
Το κόστος του παράβολου, για τη συμμετοχή στη Σχολή Προπονητών ανέρχεται στα 250 ευρώ. Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή και για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνήσουμε ηλεκτρονικά με την Ομοσπονδία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου