Αθλητικά

Νέα εικόνα στο γήπεδο της Πάτμου!

Μία νέα εικόνα θα παρουσιάσει το ανοιχτό γήπεδο της Σκάλας στην Πάτμο, στο τουρνουά 3 on 3, που θα διεξαχθεί από 14 έως 19 Ιουλίου. Κι αυτό γιατί θα γίνουν πάρα πολλές εργασίες, με τις οποίες το ανοιχτό γήπεδο θα είναι σαφέστατα καλύτερο σε όλα τα επίπεδα. Με απόφαση του Δημάρχου Πάτμου ανατέθηκε η προμήθεια εξοπλισμού γηπέδου μπάσκετ αξίας 24.552 ευρώ με ΦΠΑ, μια αναγκαία προμήθεια για την βελτίωση και αναβάθμιση του υφιστάμενου γηπέδου μπάσκετ στην Σκάλα Πάτμου.
Μεταξύ του εξοπλισμού είναι:
1.Ελαστικοσυνθετικός τάπητας
2.Ταμπλό μπασκέτας με plexiglass και αντηρίδες
3,Σπαστά στεφάνια μπασκέτας
4.Πλευρο Προστατευτικό κορμού μπασκέτας
5.Πάγκοι αναπληρωματικών 6 θέσεων
6.Προστατευτικά από αφρώδες υλικό
Η ολοκλήρωση της τοποθέτησης του εξοπλισμού ορίζεται σε έναν (1) μήνα από την υπογραφή της σύμβασης. Από κει και πέρα, να τονίσουμε ότι συνεχίζονται οι ετοιμασίες για το τουρνουά, στο οποίο θα πάρουν μέρος ομάδες απ’ όλα τα Δωδεκάνησα (Ρόδος, Κως, Κάλυμνος, Λέρος, Πάτμος) αλλά και από άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου