ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η πτήση του Super Puma στο πλοίο που καιγόταν στην Ρόδο – Δείτε το βίντεο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
med star

Αίσιο τέλος είχε η άσχημη περι­πέ­τεια που βίωσε το πλήρωμα του φορ­τη­γού οχη­μα­τα­γω­γού «Med Star» σημαίας Κύπρου στο οποίο χθες ξέσπασε πυρ­κα­γιά ενώ έπλεε δύο ναυτικά μίλια βορειο­δυ­τικά της Ρόδου.

Η φωτιά έκαιγε σε μία από τις κύριες μηχανές του πλοίου, το οποίο με 32 επι­βαί­νο­ντες (30 άτομα πλήρωμα-δύο οδηγοί φορ­τη­γών) είχε ανα­χω­ρή­σει από τη Ρόδο με προ­ο­ρι­σμό τη Σαντο­ρίνη, μετα­φέ­ρο­ντας 33 φορτηγά οχήματα.

Η Πολε­μική Αερο­πο­ρία έδωσε στην δημο­σιό­τητα βίντεο από την δράση του ελι­κο­πτέ­ρου Super Puma που στάλ­θηκε για να συν­δρά­μει.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.