ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέτρος Βασιλάκης: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 75χρονης Βρετανίδας που αγνοείται 

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Σούζαν Χαρτ

Δια­ψεύ­δει το γεγονός ότι εντο­πί­στηκε η σορός της 75χρονης Βρε­τα­νί­δας σε περιοχή της Τελέν­δου σε δηλώ­σεις του στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου ο  εκπρό­σω­πος Τύπου και υπα­σπι­στής Αστυ­νό­μος Α΄  Πέτρος Βασι­λά­κης της Περι­φε­ρεια­κής Αστυ­νο­μι­κής Διεύ­θυν­σης Νοτίου Αιγαίου.

‘’Οι έρευνες συνε­χί­ζο­νται σε κάθε κατεύ­θυνση και η υπόθεση παρα­μέ­νει μέχρι αυτή την ώρα ανοικτή ‘’υπογράμμισε ο κ Βασι­λά­κης.

Να σημειω­θεί ότι η75χρονη και ο σύζυγός της  διέ­με­ναν σε ξενο­δο­χείο της Καλύ­μνου και την παρα­μονή της Πρω­το­μα­γιάς ταξί­δε­ψαν μ’ έναν φίλο τους στην Τέλενδο για πεζο­πο­ρία και αναρ­ρί­χηση.

Η  75χρονη,που αντι­με­τώ­πιζε πρό­βλημα υγείας, τους περί­μενε στο λιμάνι όμως όταν επέ­στρε­ψαν δεν την βρήκαν και άρχισαν να την ανα­ζη­τούν μαζί με εθε­λο­ντές και δυνά­μεις της Αστυ­νο­μίας και της Λιμε­νι­κής αρχής Καλύ­μνου.

Πηγή ΕΡΤ

#Αγνοούμενη#Έρευνες#Κάλυμνος

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.