Αθλητικά

Στις 27 Μαΐου οι κληρώσεις

Στις 27 Μαΐου θα γίνουν ο κληρώσεις για τις ομάδες μας στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. Μιλάμε συγκεκριμένα για τα μπαράζ ανόδου, στα οποία θα πάρει μέρος η Α.Ε. Δικαίου, στα μπαράζ γυναικών με τον Διαγόρα και στα πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων και κορασίδων. Συγκεκριμένα, από 15 έως 19 Ιουνίου θα διεξαχθεί τελικά η προκριματική φάση στα πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων (θα μας εκπροσωπήσει η Ακαδημία Καλύμνου) και κορασίδων («παρών» ο Ιπποκράτης Κω). Η επίσημη ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ. «Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων θα διεξαχθούν τον Ιούνιο. Η προκριματική φάση θα διεξαχθεί από 15 έως 19/6 και η τελική φάση από 22 έως 26/6. Η υποβολή δηλώσεων για τα προκριματικά των δύο πρωταθλημάτων μπορεί να γίνει ως τις 24 Μαϊου, ενώ οι κληρώσεις θα γίνουν στις 27 Μαϊου.».
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Από 26 έως 30 η Α.Ε. Δικαίου στους άνδρες και ο Γ.Σ. Διαγόρας στις γυναίκες θα πάρουν μέρος στα μπαράζ ανόδου για μία θέση στον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής. Η Ε.Ο.Κ. εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής για το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Α2 Γυναικών & Γ’ Ανδρών (2ος όμιλο) μπορεί να γίνει μέχρι 24/05/2019. Οι κληρώσεις των παραπάνω αγώνων θα γίνουν στις 27/05/2019, ενώ οι αγώνες θα διεξαχθούν από 26 έως 30/06/2019».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου