Απορρίφθηκε από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ η έφεση που είχε καταθέσει ο Ταξιάρχης Καλάθου για την ποινή που του είχε επιβληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ για την πλαστοπροσωπία στο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας, με αντίπαλο τον Ατρόμητο Διμυλιάς.
Οι «πράσινοι» της Διμυλιάς εξέδωσαν ανακοίνωση αναφέροντας ότι η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής αποτελεί μεγάλη δικαίωση και ταυτόχρονα βάλλουν κατά της διοίκησης του Ταξιάρχη και του προπονητή Στέργου Λαμπριανού.
Αναλυτικά:
«Η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της Ε.Π.Ο. είναι μια μεγάλη δικαίωση για εμάς που όλο αυτό το διάστημα ξοδέψαμε πολύτιμο χρόνο και χρήμα για να αποδείξουμε το αυτονόητο.
Είναι μια δικαίωση της αλήθειας κόντρα στις παρατυπίες που έχουν μάθει να πράττουν ορισμένοι άνθρωποι που καλό είναι να αποχωρούν σίγα-σιγά από το χώρο του ποδοσφαίρου.
Οι παράγοντες του Ταξιάρχη και ο προπονητής τους, έπαιζαν ένα μήνα με την νοημοσύνη μας. Παραδέχτηκαν μπροστά στα μάτια μας την παρανομία που έκαναν, μας ζήτησαν εν ώρα αγώνα να μην προχωρήσουμε σε ένσταση, αλλά εδώ και ένα μήνα κοροϊδεύουν τον κόσμο με δηλώσεις σε ραδιόφωνα και ιστοσελίδες.
Παράλληλα μας έβαλαν σε διαδικασία να ξοδέψουμε περισσότερα από 500 ευρώ για να εκπροσωπηθούμε στην Ε.Π.Ο. Ουσιαστικά ξόδεψαν και οι ίδιοι τόσα λεφτά (αν όχι περισσότερα) για να αποδείξουν ένα ψέμα, βγάζοντας τρελούς όσους βρέθηκαν στο γήπεδο και συνάμα τον διαιτητή της αναμέτρησης.
Το παραμύθι τους τελείωσε την Τετάρτη. Ο Ατρόμητος ήταν, είναι και θα είναι καθαρός.
Εκ του Δ.Σ. του Α.Σ. Ατρόμητος Διμυλιάς»

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ