ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Σώρρας «επέστεψε»: Η «Ελλήνων Συνέλευσις» γίνεται κόμμα και υπόσχεται 20.000 ευρώ σε κάθε Ελληνα!

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΣΩΡΡΑΣ
Την μετα­τροπή των «Ελλήνων Συνέ­λευ­σις» σε πολι­τικό κόμμα προ­α­νήγ­γει­λαν πριν από λίγες ώρες τα στελέχη της οργά­νω­σης του κατα­δι­κα­σμέ­νου κατα­ζη­τού­με­νου Αρτέμη Σώρρα, σε συνέ­ντευξη τύπου που παρα­χώ­ρη­σαν.
Στόχος τους είναι  η κάθοδος στις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν και η ανάληψη της εξου­σίας, καθώς όπως δήλωσαν «η κομ­μα­το­κρα­τία ήταν εκείνη που μας έφερε στο χείλος της κατα­στρο­φής».
Τα στελέχη της «Ελλήνων Συνέ­λευ­σις» υπο­σχέ­θη­καν μάλιστα οτι εάν το κόμμα πάρει την εξουσία, θα πιστω­θεί στον λογα­ρια­σμό κάθε Έλληνα το ποσό των 20.000 ευρώ, ανε­ξαρ­τή­τως οικο­νο­μι­κής κατά­στα­σης.
Τη συνέ­ντευξη τύπου παρα­χώ­ρησε ο Βασίλης Θεο­δω­ρό­που­λος γενικός γραμ­μα­τέας των Ελλήνων Συνέ­λευ­σις μαζί με την Γεωργία Βαγενά, πρό­ε­δρος διοί­κη­σης Περι­φέ­ρειας Πελο­πον­νή­σου, Γιάννης Καλο­γε­ρό­πουλο, πρό­ε­δρος διοί­κη­σης ανα­το­λι­κής Πελο­πον­νή­σου και Αλέ­ξαν­δρο Χρι­στο­δου­λό­πουλο, διευ­θύ­νων σύμ­βου­λος περι­φέ­ρειας Δυτικής Πελο­πον­νή­σου.

 

Πηγή: pelop.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.