Τοπικές Ειδήσεις

Αντ. Καμπουράκης: Δικαίωση και ικανοποίηση για τους συνεργάτες μου και για μένα,η λειτουργία του νέου κυττάρου στον ΧΥΤΑ Βόρειας Ρόδου

Ο Αντώνης Καμπουράκης έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Δικαίωση και ικανοποίηση αποτελεί για τους συνεργάτες μου και για μένα προσωπικά, η λειτουργία του νέου κυττάρου στον ΧΥΤΑ Βόρειας Ρόδου.
Γνωρίζοντας το πολιτικό κόστος της απόφασής μας, δεν το υπολογίσαμε και εκχωρήσαμε στον ΦΟΣΔΑ στις αρχές του 2023, το κύτταρο του ΧΥΤΑ Βόρειας Ρόδου, μιας χωματερής εκείνη την περίοδο, και για πολλά χρόνια ακατάλληλης και επικίνδυνης για το περιβάλλον και την υγεία των εργαζομένων του, αλλά και των συμπολιτών μας.
Ο ΦΟΣΔΑ Νοτίου Αιγαίου που είχα την τιμή να υπηρετήσω από τη θέση του Αντιπροέδρου, παρέδωσε σε χρήση νέο κύτταρο στο ΧΥΤΑ Βόρειας Ρόδου, που η λειτουργία του συνάδει με τους κανόνες και την νομοθεσία για την προστασία του περιβάλλοντος.
Την περίοδο της θητείας μας εργαστήκαμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα για την αειφορία του νησιού, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με στόχο να το παραδώσουμε καλύτερο στις επόμενες γενιές.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου