Τοπικές Ειδήσεις

Προσοχή: Βλάβη σε φωτεινούς σηματοδότες

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς ότι οι φωτεινοί σηματοδότες της Εθνικής Οδού Ανατολικές Ακτές – Αεροδρόμιο, στον κόμβο προς Μαριτσά –Κρεμαστή, εξαιτίας σοβαρού τροχαίου ατυχήματος. θα παραμείνουν εκτός λειτουργίας λόγω σημαντικής βλάβης στο σύστημα ηλεκτροδότησης τους, που προκλήθηκε από σύγκρουση οχήματος με τον στύλο ηλεκτροδότησης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να διέρχονται με την δέουσα προσοχή από τον εν λόγω κόμβο και σύμφωνα με την υφιστάμενη οριζόντια και κάθετη σήμανση της οδού.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι έχουν ξεκινήσει όλες οι απαραίτητες εργασίες-ενέργειες για την αποκατάσταση των ζημιών, ούτως ώστε να τεθούν οι φωτεινοί σηματοδότες σε λειτουργία όσο το δυνατόν ταχύτερα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου