Οι οδηγοί φορτηγών αυτοκινήτων συνεχίζουν να δέχονται καταιγισμό επιθέσεων, με πέτρες, από ρομά του καταυλισμού στο Κορακόνερο, όπως καταγγέλλει ο Σύνδεσμός τους, με αναφορά του προς την Αστυνομική Δ/νση Δωδ/νήσου.
Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:
Θέμα: Ρίψη πετρών και άλλων αντικειμένων σε διερχόμενους οδηγούς.
Έπειτα από επανειλημμένες επισημάνσεις και εκκλήσεις, το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε οι επαγγελματίες, και όχι μόνο, οδηγοί όχι απλά δεν έχει λυθεί αλλά τείνει να γίνει μεγαλύτερο.
Παρακαλούμε πολύ δώστε μας λύση στην απελπιστική κατάσταση με τους τσιγγάνους.
Καθημερινά συνάδελφοι δέχονται πέτρες και αλλά αντικείμενα κατά την διέλευσή τους από την Λεωφόρο Ρόδου Καλλιθέας στο ύψος του καταυλισμού. Στοχεύουν κυρίως μεγάλα οχήματα.
Ζητάμε τη βοήθειά σας.
Διακινδυνεύουμε κάθε μέρα τις ζωές μας, τις περιουσίες μας καθώς και την σωματική ακεραιότητα των υπολοίπων χρηστών του οδικού δικτύου.
Οταν ένα μεγάλο όχημα αναγκαστεί να φρενάρει ή να κάνει ελιγμό οι συνέπειες μπορεί να είναι ολέθριες και από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει θύματα.
Είστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια όλων μας και μάλλον δεν έχετε καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος και πού μπορεί να οδηγήσει αυτή η παραβατική τους συμπεριφορά.
Είναι μια μερίδα ευνοούμενων ανθρώπων, θα θέλαμε να ξέρουμε αν ήταν απλοί πολίτες τι θα τους κάνατε.
Η κατάσταση έχει εξαντλήσει τα αποθέματα της υπομονής μας και ζητάμε άμεση λύση.
Αν συνεχιστεί το φαινόμενο θα αναγκαστούμε να προβούμε σε ενέργειες οι οποίες, τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, δεν θα είναι ευχάριστες για κανέναν μας. Δεν είναι απειλή αλλά ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.
Ο Πρόεδρος
Στυλιανού Κ.

Ο Γ. Γραμματέας
Κεφάλας Μ.

Ένα σχόλιο στο Οδηγοί φορτηγών αυτοκινήτων δέχονται καταιγισμό επιθέσεων από ρομά του Κορακόνερου

  1. Avatar Ο/Η George Hatzistavridis λέει:

    Οι αρχές ΠΡΕΠΕΙ να μαζεψουν ΟΛΟΥΣ τους αλητες που μένουν στο Κανακονερο και να τους πανε σε κανένα ξερονησι, γιατι μόνο εκεί αξίζουν να ζουν.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ