Τοπικές Ειδήσεις

Απάντηση Δημήτρη Γάκη στον Κοσμά Σφυρίου

Για μία ακόμα φορά, ο κ. Σφυρίου, εμφανίζεται, σε …πολιτικό του σχόλιο, βασιλικότερος του βασιλέως.

Δεν διστάζει, προκειμένου να ικανοποιήσει το τυφλό αντι-συριζαικό πάθος του και για να εκδηλώσει έμμεσα τις προσωπικές του επιδιώξεις, να υποβαθμίσει τις πολιτικές και συκοφαντικές επιθέσεις της Δεξιάς εναντίον του ΠΑΣΟΚ, που επιχειρούσε εκείνα τα χρόνια, να το διασυνδέσει με την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ και χρεώνοντας στον Ανδρέα Παπανδρέου και στον Κώστα Λαλιώτη, την ηγεσία της οργάνωσης. Προχωρώντας ακόμα πιο κάτω στον προσωπικό του κατήφορο, φτάνει, ο κ. Σφυριού, στο σημείο, προκειμένου να υποβαθμίσει τον λόγο του Αλέξη Τσίπρα έναντι της Δεξιάς και των πρακτικών της, να επιχειρεί τον αποπροσανατολισμό του κόσμου, εστιάζοντας στην κυβερνητική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα του Καμμένου.

“Βασικό εκφραστή αυτής της θεωρίας” ονόμασε ο κ. Μητσοτάκης τον κ. Καμμένο.

“Εκείνος που προκλητικά εκτόξευε – συστηματικά και κατ’ εξακολούθηση – αυτές τις επιθέσεις κατά του ΠΑ.ΣΟ.Κ” τον ονόμασε ο κ. Σφυρίου.

Βασιλικότερος του Βασιλέως ο κ Σφυρίου.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά.

Είναι κατανοητή η προσπάθεια επαναφοράς του στο πολιτικό προσκήνιο, δίνοντας εξετάσεις πολιτικής συμπεριφοράς και κάλυψης της επιχειρούμενης επανασύστασης του αστυνομικού κράτους που επιχειρεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Και δεν είναι ο μόνος σε τοπικό επίπεδο.

Κατανοητή λοιπόν η αγωνία του.

Δημήτρης Γάκης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου