Αθλητικά

Διακρίσεις των μαθητών του Κολλεγίου Ρόδου

Σημαντικές διακρίσεις είχαν μαθητές του Κολλεγίου Ρόδου σε αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα. Αναλυτικά:

ΣΤΟ ΤΕΝΝΙΣ

Η  αθλήτρια του Κολλεγίου Ρόδου Ντέινα – Μιχαέλα Δεληγιάννη σε Πανελλήνιους Αγώνες τένις που διεξήχθησαν στην Χαλκίδα 3 – 4 Μαρτίου, πήρε το Ασημένιο μετάλλιο ανάμεσα σε εκατοντάδες μαθητές από την Αθήνα και τα νησιά Αιγαίου.

ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ

Το διήμερο 3-4 Μαρτίου στο σχολικό Πρωτάθλημα ΣΚΑΚΙ που διοργάνωσε ο «ΙΠΠΟΤΗΣ» και έλαβαν χώρα στην Ρόδο, η ομάδα των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων Ρόδου ο «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ» αποτελούμενη από τους μαθητές: Διακίδη – Κώστα, Γιώργο Φιλήμωνα, Νικολή Πρόδρομο, Νικολή Ειρήνη, Περγαντή Νικόλαο, αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια και οι μαθητές πήραν το χρυσό μετάλλιο. Το γεγονός αυτό τους παρέχει τη δυνατότητα να διαγωνιστούν σε προσεχείς αγώνες στην Αθήνα με άλλες ομάδες σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Οι μαθητές : Δρακιού Σάββας, Σταθάτος Αλέξανδρος, Περγαντή Αναστασία, Καμπουράκη Αναστασία-Μιχαέλα πήραν το ασημένιο μετάλλιο σε όλα τα Δημοτικά σχολεία.

Επίσης οι μαθητές  : Δρακιού Παρασκευή, Σπανού Αθηνά, Μελένος Μιχάλης, Μάγου Φιλαρέτη και Γιώργος Σπανός είχαν μια πολύ αξιοπρεπή συμμετοχή.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ  ΑΓΩΝΕΣ  ΡΗΤΟΡΕΙΑΣ

Οι μαθητές  του Λυκείου  συμμετείχαν στους 4ους Αγώνες Λόγου που διοργάνωσε το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη από τις 2-4 Μαρτίου 2018.

Στην συγκεκριμένη διοργάνωση έλαβαν μέρος 300 μαθητές του Λυκείου, από 46 σχολεία, από όλη την Ελλάδα, ιδιωτικά και δημόσια και τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ήταν το μοναδικό σχολείο από την νησιωτική επικράτεια, του οποίου οι μαθητές διαγωνίστηκαν στους διττούς λόγους, την εκφραστική ανάγνωση και τον προτρεπτικό λόγο,  αποκομίζοντας καλή βαθμολογία και θετικές αξιολογήσεις από το σύνολο των κριτών επιτρόπων του διαγωνισμού.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που με το ήθος τους, την αγωνιστικότητά τους και την επιμονή τους κατάφεραν όχι μόνο να ξεχωρίσουν αλλά και να αποδείξουν πόσα μπορούν να πετύχουν και πόσα πολλά ακόμη αξίζουν.

 

Συμμετέχοντες μαθητές :

Διακοσταματίου Τόνια

Μηνέττου Μαρία

Μελένου Αναστασία

Παρασκευοπούλου Ιζαμπέλα

Πατατούκου Αλεμίνα

Πράντη Χρυσάνθη

Σουλούνια Θεοδώρα

Τσουκαλά Φωτεινή

Χατζηγεωργίου Σεβαστιανή

Χαρακίδης Στέφανος

Καθηγητές – Εκπαιδευτικοί – συνοδοί

Βασιλάκη Γεωργία (συνοδός Διευθύντρια Λυκείου)

Σιούλα Σίσσυ (υπεύθυνη εκφραστικής ανάγνωσης)

Φράγκου Νίκη (υπεύθυνη διττών λόγων και προτρεπτικού λόγου)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου