Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Α.Σ. Ρόδος, η οποία πλέον μπήκε στην τελική της ευθεία, για το εντός έδρας κρίσιμο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο, με αντίπαλο τον Α.Ο. Ζευγολατιού που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 15:00.
Το πρόγραμμα διεξήχθη το μεσημέρι στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, με τον Τίμο Καβακά και τους συνεργάτες του, έπειτα από το απαραίτητο ζέσταμα, να δίνουν εντολή για να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Ως γνωστόν το παιχνίδι είναι κομβικό για τα «ελάφια» όσον αφορά την προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν την παραμονή, με την νίκη να αποτελεί μονόδρομο, γι’ αυτό και ο έμπειρος τεχνικός έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του μεγάλη συγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχία.
Ο Τίμος Καβακάς δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Στέλιο Νάκα που τραυματίστηκε στο γόνατο, με τους ανθρώπους της ομάδας να περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε, με την πρώτη εκτίμηση να δείχνει για ρήξη χιαστού.
Όσον αφορά τον Πότσι που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης τις προηγούμενες ημέρες για προληπτικούς λόγους, αναμένεται να είναι κανονικά στην διάθεσή του, όπως και όλοι οι υπόλοιποι αθλητές.
Η προετοιμασία του Α.Σ. Ρόδος θα συνεχιστεί σήμερα, πιθανότατα στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ