Τοπικές Ειδήσεις

Eυχαριστήριο του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Δ.Ε. Αφάντου «Οι Εννέα Μούσες»

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Δ.Ε ΑΦΑΝΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ «ΟΙ ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΕΣ»  , θα ήθελε να ευχαριστήσει  τα  μέλη που παρευρέθηκαν στις εκλογές της 7ης Φεβρουαρίου 2021 και συνέβαλαν στην εκλογή του νέου ΔΣ καθώς και της εξελεγκτικής επιτροπής .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντιδήμαρχο Αφάντου και Πεταλούδων κ. Σπανό Αναστάσιο , όπως και τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αφάντου κ. Μπακίρη Γεώργιο για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια που παρείχαν στον σύλλογο, από τη στιγμή που τους ανακοινώθηκε η σύστασή του .

Τέλος, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Βασιλική Κωνσταντίνο για τη δημιουργία του ευφάνταστου λογότυπου του Συλλόγου μας .

Το Κατάστημα «Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων Δημήτρα Παναγιώτη » του κ. Δημήτρα Παναγιώτη για την αγορά και διάθεση στον σύλλογο ενός μουσικού οργάνου.

Όλους αυτούς που παρά της δυσκολίες βοήθησαν στο έργο του συλλόγου .

Ευχόμαστε στο νέο Δ.Σ όπως επίσης και την εξελεγκτική επιτροπή καλή αρχή  και πάντα επιτυχία στο έργο τους .

 

Ο πρόεδρος

Γιαννιού Δημ. Μιχαήλ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου