Τοπικές Ειδήσεις

ΔΙΟΔΟΣ-Πρόσκληση σε διαδικτυακή συνάντηση ομάδας γονέων

Το Κέντρο Πρόληψης «Δίοδος» συνεχίζοντας τις διαδικτυακές συζητήσεις με γονείς, κι έπειτα από αιτήματα γονέων για επιπλέον ανάπτυξη του θέματος, πραγματοποιεί διαδικτυακή ενημέρωση – συζήτηση με θέμα : “Χτίζοντας τις σχέσεις στην Οικογένεια – Κανόνες – Όρια”, (Μέρος Β΄) την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 αξιοποιώντας την πλατφόρμα zoom και ώρες 18.00 – 20.00 μ.μ.

Η δράση απευθύνεται σε γονείς με παιδιά στην Α΄βάθμια και Β΄βάθμια εκπαίδευση. Λόγω του διαδικτυακού χαρακτήρα της υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής και από γονείς που διαμένουν στο ευρύτερο νότιο συγκρότημα της Δωδεκανήσου.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail : diod187@otenet.gr μέχρι την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου δηλώνοντας ονοματεπώνυμο και προσωπικό e-mail.

Η παραπάνω ενέργεια είναι επιβεβλημένη ώστε να σας αποσταλεί ο σύνδεσμος συμμετοχής της δράσης που θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom.

 

Για τη συμμετοχή στις δράσεις της «Διόδου» δεν απαιτείται καμία οικονομική επιβάρυνση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου