«Το 2019 είναι η χρονιά των Ελλήνων. Η χρονιά της Ν.Δ.»

«Ο πρόεδρός μας και αυριανός πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εγγυάται την υπηρέτηση της ουσιαστικής πολιτικής αλλαγής. Το 2019 είναι η χρονιά της Ελλάδας και των Ελλήνων. Η χρονιά της Ν.Δ. Η χρονιά της δικής μας γενιάς (!) Της γενιάς που θα σηκώσει ξανά την Ελλάδα ψηλά», σημείωσε ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος, μιλώντας στην ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου.

Η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε με κεντρικό ομιλητή τον πρώην υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, Τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής και βουλευτή Β’ Αθηνών της Ν.Δ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19.00 στο ξενοδοχέιο Mediterranean.

 

Ακολουθεί αυτούσια η ομιλία του Δρα. Στέφανου Ι. Δράκου:

………

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,

Πρώτιστα θέλω να καλωσορίσω στη Ρόδο τον επίσημο προσκεκλημένο μας, πρώην υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, Τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής και βουλευτή Β’ Αθηνών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και στη συνέχεια να συγχαρώ όλους όσοι συνέδραμαν για τη διοργάνωση της σημερινής εκδήλωσης.

Η Νέα Δημοκρατία, είναι το σπίτι μας. Εκεί που οδηγεί η καρδιά μας, παρά τις όποιες αντιξοότητες και φουρτούνες. Η οικογένειά μας (!) Εκείνη που μπορεί να μας δίνει λύπες, αλλά όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή δίνει τις μεγαλύτερες χαρές.

Όλοι εμείς, που είμαστε σήμερα εδώ, κάποια στιγμή μπορεί να πικραθήκαμε ή να πικραθούμε σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, σημασία όμως έχει, ότι είμαστε εδώ και θα μείνουμε εδώ.

Υπηρετούσαμε και υπηρετούμε τη μεγάλη μας παράταξη. ΔΕΝ εγκαταλείψαμε, ΔΕΝ απομακρυνθήκαμε, ΔΕΝ κρυφτήκαμε, αλλά κυρίως ΔΕΝ εμφανιστήκαμε όταν ήρθε η ώρα για το μοίρασμα των θέσεων.

Όλοι εμείς, είμαστε η Νέα Δημοκρατία και οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι. Και όλοι εμείς, οφείλουμε επίσης, να αγωνιστούμε στην πράξη, για να επιστρέψουν σπίτι τους όλοι όσοι τυχόν απομακρύνθηκαν ή αποστασιοποιήθηκαν, αλλά και να ανοίξουμε την πόρτα και την αγκαλιά μας σε όλους όσοι θέλουν να έρθουν κοντά μας ακόμη και για πρώτη φορά.

Στη Νέα Δημοκρατία χωράμε όλοι, αρκεί να έχουμε διάθεση προσφοράς και ομόνοιας. Μόνο ενωμένοι χτίζουμε, διαμορφώνουμε, προοδεύουμε.

Η Νέα Δημοκρατία, ήταν, είναι και παραμένει η παράταξη των μεγάλων αποφάσεων, της εθνικής ευθύνης, της προσφοράς. Είναι όλοι εμείς (!)

Εμείς που πρέπει να βγούμε και να βροντοφωνάξουμε σε κάθε γωνιά της Δωδεκανήσου ότι η χώρα μας, υπό τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, γύρισε χρόνια πίσω, απώλεσε ακόμη και την ιστορία της.

Θανάτωσαν κάθε ελπίδα για οικονομική ανάπτυξη. Εμείς έχουμε σχέδιο ευημερίας. Γιγάντωσαν την αδικία και το πελατειακό κράτος. Εμείς λέμε «ΝΑΙ» στην αριστεία, στη δικαιοσύνη, στις ίσες ευκαιρίες.

Δεσμεύτηκαν για ελπίδα. Προκάλεσαν θύελλα. Δεσμεύτηκαν για σωτηρία. Έφεραν ασφυξία. Δεσμεύτηκαν για διαφάνεια. Έχτισαν γιγαντιαίο κομματικό κράτος.

Σε αυτά λέμε «ΟΧΙ». Ξεκάθαρα, αβίαστα, σθεναρά.

Ο πρόεδρός μας και αυριανός πρωθυπουργός αυτοδύναμης κυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης, εγγυάται την υπηρέτηση της ουσιαστικής πολιτικής αλλαγής. Το 2019, είναι η χρονιά της Ελλάδας και των Ελλήνων. Η χρονιά της Νέας Δημοκρατίας. Η χρονιά της δικής μας γενιάς (!) Της γενιάς που θα σηκώσει ξανά την Ελλάδα ψηλά.

Σας ευχαριστώ. Σας συγχαίρω και εύχομαι από καρδιάς μία νικηφόρα χρονιά για τους Έλληνες. Να είστε καλά.

 

Με εκτίμηση,

Δρ. Στέφανος I. Δράκος

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ