Αθλητικά

Κοπή πίτας και απονομές στον ΑΣΙΑΘΡ

Tην Κυριακή 26 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του Αθλητικού Συλλόγου Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου για την κοπή της βασιλόπιτας του σωματείου για το 2020 και θα γίνει στο κτίριο του σωματείου στο Ζέφυρο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και η απονομή των διπλωμάτων στους αποφοίτους της Σχολής ιστιοπλοΐας που διοργανώθηκε το 2019.  Συνολικά 40 νέοι κυβερνήτες «αποφοίτησαν» από τη σχολή του ΑΣΙΑΘΡ, η οποία διήρκεσε δύο μήνες και ολοκληρώθηκε με το εκπαιδευτικό ταξίδι που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο στη Σύμη και τις γραπτές εξετάσεις των συμμετεχόντων. Η σχολή διήρκησε ακριβώς οκτώ εβδομάδες, και πραγματοποιήθηκε από τον Οκτώβριο μέχρι τον Δεκέμβριο. Με το δίπλωμα αποκτούν το δικαίωμα να κυβερνήσουν ιστιοπλοϊκό σκάφος μέχρι 16 μέτρα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου