Τοπικές Ειδήσεις

Χ. Κόκκινος: Να συνεδριάσει επιτέλους και να σταματήσει η υπολειτουργία του Π.Σ. Νοτίου Αιγαίου

Πρότεινε να συζητηθούν: α) αίτημα του Π.Σ. στις αεροπορικές εταιρείες για εκλογίκευση των τιμών των εισιτηρίων τους, β) στήριξη στη συνέχιση λειτουργίας της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος με δύο (2) έγγραφά του, α.π.: 301 & 303/13 & 15.11.2018 αντίστοιχα προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κ. Μπιζά και κοινοποίηση στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκο, ζητά να σταματήσει η υπολειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου (Π.Σ.) που συμπληρώνει δύο (2) μήνες από την τελευταία συνεδρίασή του και να συζητηθούν τα θέματα που αφορούν τους πολίτες της περιοχής μας και αναπτυξιακές δράσεις.

Προτείνει να συζητηθούν και να εισηγηθεί ο ίδιος: α) αίτημα του Π.Σ. στις αεροπορικές εταιρείες για εκλογίκευση των τιμών των εισιτηρίων τους που είναι «απαγορευτικές» για τους περισσότερους πολίτες της περιοχής μας λόγω του ακριβού τους κόστους, β) στήριξη στη συνέχιση λειτουργίας της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ., που προσφέρει πολλά στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής και αντιπλημμυρικής περιόδου, γ) να διατυπώσει εισήγηση προς το Περιφερειακό Συμβούλιο για το σχεδιασμό μέτρων Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου. Τέλος εκφράζει τη σύμφωνη γνώμη του στην πρόταση των υπαλλήλων της Π.Ν.Αι. που βοηθά στη συρρίκνωση του κόστους των συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου με την αντικατάσταση των χιλιάδων φωτοτυπιών με προμήθεια φτηνών ταμπλετών (“tablet”) για τα μέλη του Π.Σ., που θα επιστραφούν με τη λήξη της θητείας τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου