Συγκλονισμένη παραμένει η ποδοσφαιρική κοινωνία και όχι μόνο της Δωδεκανήσου, λόγω της καταστροφής του γηπέδου του Α.Ο. Σύμης από την κακοκαιρία που έπληξε το νησί.
Η ΕΠΣΔ στηρίζει έμπρακτά τον σωματείο στην δύσκολη αυτή στιγμή, καθώς σε συνεδρίαση της Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της αποφάσισε, τα εντός έδρας παιχνίδια του συλλόγου να διεξάγονται στο γήπεδο Κοσκινού, να αναλάβει τα έξοδα διαιτησίας και το κόστος διατροφής των ποδοσφαιριστών για όλους τους αγώνες, όπως και την οικονομική ενίσχυση των τμημάτων υποδομής του Α.Ο. Σύμης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου συνεδρίασε την Τρίτη 14 Νοεμβρίου (Νο 26/14.11.2017), με θέμα το σωματείο της δύναμης της Α.Ο. Σύμης και τα μέτρα που προτίθεται να αναλάβει η ΕΠΣΔ για την στήριξη του, λόγω της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης που κηρύχθηκε στο νησί της Σύμης, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας.
Έπειτα από πρόταση του σωματείο Α.Ο. Σύμης, για τα εντός έδρας παιχνίδια του, να τα δίνει στο γήπεδο των Κοσκινού, η Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση του.
Στο πλαίσιο στήριξης του σωματείου, η Ένωση αναλαμβάνει τα έξοδα διαιτησίας του σωματείου Α.Ο. Σύμης για τους εντός έδρας αγώνες που θα δώσει στην Ρόδο (Κοσκινού) καθώς επίσης και το κόστος διατροφής των ποδοσφαιριστών του σωματείου για όλους τους αγώνες (για τους υπόλοιπους 17 αγώνες) και ταυτόχρονα θα το ενισχύσει οικονομικά παρέχοντας 1.000€ επιχορήγηση για τις ανάγκες των τμημάτων υποδομών του σωματείου».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ