ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στη Ρόδο λόγω… αλλεργίας

news room 2 λεπτά ανάγνωση
Αεροδρόμιο Ρόδου

Ανα­γκα­στι­κή προ­σγεί­ω­ση στο αε­ρο­δρό­μιο της Ρόδου πραγ­μα­το­ποί­η­σε το με­ση­μέ­ρι του Σαβ­βά­του αε­ρο­σκά­φος με προ­ο­ρι­σμό το Ισ­ρα­ήλ, καθώς μια επι­βά­τι­δα εμ­φά­νι­σε συμ­πτώ­μα­τα αλ­λερ­γί­ας και έντο­νης δυ­σφο­ρί­ας έπει­τα από κα­τα­νά­λω­ση γλυ­κού!

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες της «δη­μο­κρα­τι­κής», μια νεαρή επι­βά­τι­δα 22 ετών έφαγε γλυκό το οποίο πε­ριεί­χε φυ­στί­κι, κάτι που η ίδια δεν γνώ­ρι­ζε, με απο­τέ­λε­σμα να εμ­φα­νί­σει αλ­λερ­γία. Λίγα λεπτά μετά την κα­τα­νά­λω­ση του γλυ­κού, η νεαρή γυ­ναί­κα πα­ρου­σί­α­σε δυ­σφο­ρία, δυ­σκο­λία στην ανα­πνοή και οι­δή­μα­τα με απο­τέ­λε­σμα να επι­κρα­τή­σει ανα­στά­τω­ση στους επι­βά­τες και το πλή­ρω­μα. Αμέ­σως ελή­φθη η από­φα­ση για προ­σγεί­ω­ση στο κο­ντι­νό­τε­ρο αε­ρο­δρό­μιο, το οποίο ήταν της Ρόδου, προ­κει­μέ­νου να με­τα­φερ­θεί η νεαρή στο Νο­σο­κο­μείο για να της πα­ρα­σχε­θούν οι πρώ­τες βο­ή­θειες. Μέσα σε λίγα λεπτά, έφτα­σε στο αε­ρο­δρό­μιο και ασθε­νο­φό­ρο του ΕΚΑΒ που πε­ρί­με­νε στην πίστα προ­κει­μέ­νου να πα­ρα­λά­βει την ασθε­νή.

Ωστό­σο, η ασθε­νής, γνω­ρί­ζο­ντας την αλ­λερ­γία της και μόλις αντι­λή­φθη­κε ότι το γλυκό που κα­τα­νά­λω­σε εν­δε­χο­μέ­νως να πε­ριεί­χε φι­στί­κια, αμέ­σως έκανε ένεση αδρε­να­λί­νης, την οποία όπως είπε έχει πάντα μαζί της για τέ­τοιες πε­ρι­πτώ­σεις, και στα­δια­κά συ­νήλ­θε.

Η από­φα­ση όμως για ανα­γκα­στι­κή προ­σγεί­ω­ση είχε ήδη λη­φθεί, το αε­ρο­πλά­νο προ­σγειώ­θη­κε στη Ρόδο και όταν το πλή­ρω­μα του ασθε­νο­φό­ρου την εξέ­τα­σε, η 22χρονη είχε επα­νέλ­θει πλή­ρως.

Η νεαρή, επι­θυ­μού­σε να συ­νε­χί­σει το τα­ξί­δι της και να μην με­τα­φερ­θεί στο Νο­σο­κο­μείο της Ρόδου, γε­γο­νός το οποίο βρήκε αντί­θε­το τον πι­λό­το.

Επει­τα από αρ­κε­τή ώρα και μετά από δια­πραγ­μα­τεύ­σεις, ο πι­λό­τος επέ­με­νε ότι για την δική της ασφά­λεια έπρε­πε να με­τα­φερ­θεί στο Νο­σο­κο­μείο προ­κει­μέ­νου να υπο­βλη­θεί σε εξε­τά­σεις και δεν της επέ­τρε­ψε τε­λι­κά να συ­νε­χί­σει το τα­ξί­δι.

Η νεαρή, μαζί με την φίλη της με την οποία συ­ντα­ξί­δευαν, κα­τέ­βη­καν από το αε­ρο­πλά­νο, με­τα­φέρ­θη­κε στο Νο­σο­κο­μείο απ΄ό­που και πήρε εξι­τή­ριο λίγη ώρα μετά, ενώ το αε­ρο­σκά­φος έφτα­σε στον προ­ο­ρι­σμό του με αρ­κε­τή ώρα κα­θυ­στέ­ρη­ση.

Πα­ρα­μέ­νει άγνω­στο αν οι δύο φίλες, συ­νέ­χι­σαν το τα­ξί­δι τους για το Ισ­ρα­ήλ η επέ­στρε­ψαν στην χώρα τους, πάντα σί­γου­ρα πρό­κει­ται για μια πε­ρι­πέ­τεια που δεν θα ξε­χά­σουν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.