Αθλητικά

Το “ευχαριστώ” της Ακαδημίας Καλύμνου!

Ολοκληρώθηκε με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία το «Τουρνουά Μπάσκετ Αιγαίου για την Φιλία – Datca 2019», όπου η ομάδα της Ακαδημίας Καλύμνου έλαβε μέρος για πρώτη φορά με το τμήμα παμπαίδων. Η Ακαδημία αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημοσίως:
α.Τον Δήμο της Datca και προσωπικά τον Δήμαρχο της κ.Gürsel Uçar, για την πρόσκληση, την φιλοξενία και το γεύμα που παρέθεσε στους αρχηγούς και προπονητές όλων των αποστολών.
β.Την διευθύντρια δημοσίων σχέσεων κυρία Özlem Caner Basaran, που με το χαμόγελό της μας έκανε να αισθανθούμε πιο άνετα
γ.Τον Mustafa Sarı, που ως υπάλληλος του Δήμου έκανε όλες τις προετοιμασίες για το τουρνουά.
δ.Τον πρόεδρο αθλητισμού της Datca κ.Selçuk Yılmaz
ε.Τον προπονητή της ομάδας της Ντάτσα Halil Ibrahim GÜL, για τις ενέργειες και την συμπαράσταση του στον τραυματισμό νεαρού αθλητή μας
στ.
Τον φίλο και προπονητή Γιώργο Χατζηκαλημέρη και την νέα φίλη μας Μπεϊτζέ Σελλαβτζή (Mpeitze Sellavtzi) από τη Ρόδο, για την πολύτιμη βοήθεια τους στην προετοιμασία, μετάβαση και διαμονή μας στην πόλη της Datca
Στο τουρνουά Μπάσκετ Αιγαίου για την Φιλία – Datca 2019», οι νεαροί αθλητές μίλησαν την ίδια γλώσσα, την γλώσσα του μπάσκετ και αυτό έφερε τα παιδιά πιο κοντά και άφησε μόνο καλές αναμνήσεις και γερά θεμέλια φιλίας!!!!
Επιφυλασσόμεθα για ανάλογη φιλοξενία στο εγγύς μέλλον.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου