Ικανοποιημένο άφησε τον Τάκη Μπεκιάρη η εικόνα που παρουσίασε ο Διγενής στο φιλικό παιχνίδι με τον Διαγόρα Βατίου το περασμένο Σάββατο, το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.
«Για την περίοδο που βρισκόμαστε, ήμαστε μια χαρά», υπογράμμισε ο τεχνικός της ομάδας, ο οποίος ελπίζει πως στο αυριανό έκτακτο, νέο φιλικό τεστ με τον Άγιο Γεώργιο, το οποίο θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο Κοσκινού, οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές που έχασαν το παιχνίδι με το Βάτι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα είναι παρόντες.
Ο Διγενής δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο και παρότι το ρόστερ του θεωρείται πλήρες, δεν αποκλείεται να κάνει άλλες δύο τρεις προσθήκες νεαρών ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο δυναμικό του Διαγόρα. Πρόκειται για ταλαντούχα παιδιά τα οποία συμμετέχουν στις προπονήσεις των Κοσκινιατών και θα αποκτηθούν, εφόσον δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα επιτρέψουν την αποδέσμευσή τους, ή τον δανεισμό τους, από τον «γηραιό».
Τέλος, ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να ντύσει ο Διγενής στα χρώματά του τον Δημήτρη Σταυλά, ο οποίος συμμετέχει τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις της ομάδας. Η αξία του ποδοσφαιριστή είναι δεδομένη, ωστόσο δεδομένη είναι η βούληση των ανθρώπων της ομάδας να μείνουν συνεπείς στον αρχικό οικονομικό σχεδιασμό τους, προστατεύοντας τις εσωτερικές ισορροπίες.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ