Από σήμερα το απόγευμα θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις στις τάξεις του Α.Σ.Κ. Αρχάγγελος για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το περασμένο Σάββατο ξεκίνησε η διαδικασία των εγγραφών, με την παρουσία του εντεταλμένου σε θέματα αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Νίκου Νικολή, των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των γονέων του συλλόγου. Μάλιστα, ανακοινώθηκε ήδη το πρόγραμμα των προπονήσεων και ενημερώθηκαν όλοι για τις ώρες. Οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του 2ου δημοτικού σχολείου, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία ανακαίνισης, αφού θα τοποθετηθούν νέες μπασκέτες, ενώ θα γίνουν εργασίες στους αποδυτηριακούς χώρους. Ο Α.Σ.Κ. Αρχάγγελος διαθέτει περισσότερο από 70 παιδιά, ωστόσο φέτος δεν θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα των παμπαίδων, όπως έγινε πέρσι, Παρόλα αυτά οι εγγραφές θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και ο σύλλογος θα διοργανώσει και αναπτυξιακά τουρνουά μπάσκετ. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι συνεχίζονται στο ανοιχτό γήπεδο της Λειβάδας και σύντομα θα είναι έτοιμο προς παράδοση.
Ο Α.Σ.Κ. Αρχάγγελος θα συνεργαστεί με τον Κολοσσό σε επίπεδο ακαδημιών και φέτος θέλει να επιστρέψει στη φυσική του έδρα, αφού μέχρι και πέρσι έπαιζε στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας. Η ομάδα συνεχίζει την προσπάθεια της και φυσικά ο μεγάλος μελλοντικός στόχος είναι η κατασκευή ενός κλειστού γυμναστηρίου για να στεγάσει τα όνειρα της νεολαίας της περιοχής. Βέβαια μέχρι στιγμής οι υποσχέσεις έχουν μείνει στα… λόγια, με τις προσπάθειες πάντως των διοικούντων να συνεχίζονται σε καθημερινή βάση.
Οι Αρχαγγελίτες, μέσα από τις δεδομένες δυσκολίες λόγω έλλειψης κλειστού γηπέδου, θέλουν να αναπτύξουν το μπάσκετ στην περιοχή με την παρουσία παιδιών (αγοριών και κοριτσιών) στα ανοιχτά γήπεδα. Έτσι, ξεκίνησε η νέα σεζόν, με όρεξη και δουλειά σε όλα τα επίπεδα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ