Ειδήσεις

Μ. Αγγέλου : Αποκάλυψη της υποταγής της συγκυβέρνησης στις επιταγές της τρόικας από το ΣτΕ

«Δικαίωση για τους εργαζόμενους και τους μικροεπιχειρηματίες της χώρας αποτελεί η απόφαση του ΣτΕ σχετικά με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές» δήλωσε η Μαρία Αγγέλου Πολιτευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, μέλος του Εθνικού Συμβούλιου και της Επιτροπής Δεοντολογίας του Κινήματος.
«Έγιναν σεβαστά τα δικαιώματα του ελεύθερου χρόνου, της αργίας της Κυριακής, της άσκησης της θρησκευτικής λατρείας, της επαφής με την οικογένεια. Δικαιώματα τα οποία η συγκυβέρνηση δεν αναγνωρίζει, προφανώς, στον μεσαίωνα στον οποίο έχει επιλέξει να βουλιάζει την χώρα εδώ και δυόμιση χρόνια.
Μάλιστα το ΣτΕ μεταθέτει στον εκάστοτε περιφερειάρχη και αντιπεριφερειάρχη πια την ευθύνη της διαφύλαξης των δικαιωμάτων αυτών και της οικονομικής επιβίωσης των τοπικών επιχειρήσεων. Ας ελπίσουμε ότι θα λειτουργούν πιο συνετά και δεν θα λειτουργούν ανεξάρτητα από τις επιταγές των τοπικών κοινωνιών»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου