ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το μήνυμα του Βουλευτή Δωδεκανήσου, Γιάννη Παππά, για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Γιάννης Παππάς

Με αφορ­μή τη με­γά­λη εορτή της Κοι­μή­σε­ως της Θε­ο­τό­κου, ο Βου­λευ­τής Δω­δε­κα­νή­σου, Γιάν­νης Παπ­πάς, δή­λω­σε: «Η 15η Αυ­γού­στου είναι ημέρα ιερής κα­τά­νυ­ξης αλλά και βα­θιάς χαράς για τον ελ­λη­νι­κό λαό. Στα νησιά μας, η Πα­να­γία κα­τέ­χει ξε­χω­ρι­στή θέση στις καρ­διές των Δω­δε­κα­νη­σί­ων, καθώς είναι προ­στά­τι­δα και στή­ριγ­μα των οι­κο­γε­νειών μας.

Σε όλα τα νησιά μας, η ευ­λά­βεια και οι πα­ρα­δό­σεις μας κρα­τούν ζω­ντα­νή την ενό­τη­τα και την ταυ­τό­τη­τά μας. Ας αντλή­σου­με δύ­να­μη από την πίστη και την ευ­λο­γία της Πα­να­γί­ας και ας συ­νε­χί­σου­με όλοι μαζί, με αλ­λη­λεγ­γύη και αγάπη.

Εύ­χο­μαι σε όλους τους νη­σιώ­τες μας, όπου κι αν βρί­σκο­νται, Χρό­νια Πολλά, με υγεία, ει­ρή­νη και προ­κο­πή».

 

Γιάν­νης Παπ­πάς 

Βου­λευ­τής Δω­δε­κα­νή­σου – Νέα Δη­μο­κρα­τία

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.