Ρεπορτάζ

Σε εξωτερικό συνεργάτη οι λογιστικές εργασίες της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ρόδου

Χθές, 14 Αυγούστου 2019, αναρτήθηκε στην Διαύγεια, το από 5 Μαρτίου 2019 απόσπασμα πρακτικού τακτικής συνεδρίασης της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ρόδου (Αριθ. Πρακτικού: 1/5-3-2019 Αριθ. Απόφασης: 12/5-3-2019) για την ανάθεση των λογιστικών/φοροτεχνικών εργασιών του ΝΠΔΔ σε εξωτερικό συνεργάτη.

Το Συμβούλιο αποφάσισε συγκεκριμένα ομόφωνα:
Α. Την έγκριση για την ανάθεση λογιστικών /φοροτεχνικών εργασιών σε εξωτερικό συνεργάτη με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης από τον Πρόεδρο μετά από έρευνα αγοράς και κατάθεσης έγγραφων προσφορών από ενδιαφερόμενα φυσικά ή νομικά Πρόσωπα οι οποίοι οφείλουν να πληρούν τις εκ του νόμου προϋποθέσεις.
Β. Ο χρόνος παροχής των εργασιών ορίζεται από την υπογραφή της σχετικής Σύμβασης έως και 31/12/2019 με την δυνατότητα παράτασης αυτής έως τρεις (3) μήνες ύστερα από την σύμφωνη γνώμη και των δυο μερών και με την προϋπόθεση ότι ειδικοί λόγοι δικαιολογούν την παράταση αυτή.
Γ. Ως μέγιστη δυνατή προϋπολογιζόμενη δαπάνη για τις εν λόγω λογιστικές/ φοροτεχνικές εργασίες του ΝΠΔΔ ορίζεται το ποσόν των 16.200 ευρώ χωρίς το ΦΠΑ.
Δ. Η δαπάνη που θα προκληθεί από την συγκεκριμένη ανάθεση θα καλυφθεί από ίδιους πόρους του ΝΠΔΔ και η τμηματική πληρωμή του συνολικού συμβατικού ποσού θα γίνει μετά τη υποβολή από τον ανάδοχο ισόποσων εξοφλητικών τιμολογίων.
Ε. Στη Σύμβαση που θα συναφθεί θα αναφερθούν ειδικότεροι όροι για την ορθή, απρόσκοπτη και σύμφωνα με την περιγραφή , του προς ανάθεση έργου.
Ζ. Να εξουσιοδοτηθεί ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ για τις περαιτέρω ενέργειες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου