Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Διγενή, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, με τον Σάσα Γιόνοβιτς να παρουσιάζεται ικανοποιημένος από την διάθεση και την προσπάθεια που καταβάλλουν μέχρι στιγμής οι αθλητές.
Οι Κοσκινιάτες προπονήθηκαν και χθες στο γήπεδο του συλλόγου, με τον έμπειρο τεχνικό να μην τους χαρίζεται, αφού μετά από το απαραίτητο ζέσταμα έδωσε εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις φυσικής κατάσταση και τακτικής, όπως και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν και να απολαύσουν την γιορτή του Δεκαπενταύγουστου και σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας θα επιστρέψουν την Πέμπτη, ενώ θα προπονηθούν και την Παρασκευή.
Το Σάββατο ο Διγενής θα δώσει ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, με τον Σάσα Γιόνοβιτς να περιμένει να δει βελτιωμένη την ομάδα του σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.
Αντίπαλος της ομάδας θα είναι ο Κλεόβουλος με το παιχνίδι να διεξάγεται στο γήπεδο Κοσκινού, πιθανότατα στις 17:00, με τον Γιόνοβιτς να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του έτσι ώστε να βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα.
Από εκεί και πέρα, όπως είχε αποκαλύψει η «δσπορ», στις προπονήσεις του Διγενή συμμετέχουν ένας μεσοαμυντικός και ένας ακραίος μεσοεπιθετικός, προκειμένου να δοκιμαστούν από τον έμπειρο τεχνικό.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις, ωστόσο, ο Γιόνοβιτς θέλει να τους δει μερικές ημέρες ακόμα πριν κάνει την εισήγησή του στην διοίκηση, και όπως όλα δείχνουν μέσα στην προσεχή εβδομάδα αναμένονται οι εξελίξεις.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ