Πολύ κοντά την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας είναι η ομάδα της Α.Ε. Κατταβιάς.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται μία ανάσα από την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά και απομένουν ορισμένες τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή και να ανακοινωθεί επίσημα.
Το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν έχει διαρρεύσει από την διοίκηση της Α.Ε. Κατταβιάς, προκειμένου να αποφύγει εμπλοκή άλλων συλλόγων στην διεκδίκηση του.
Πάντως οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα σταματήσουν εδώ τις μετεγγραφές τους, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» έχουν εντοπίσει ακόμα δύο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για την απόκτησή τους.
Πρόκειται για έναν κεντρικό αμυντικό και έναν μεσοαμυντικό, με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα.
Τώρα όσον αφόρα στην προετοιμασία, συνεχίστηκε χθες στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου με ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης. Το ευχάριστο για τον προπονητή Μανώλη Φραντζή είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών σε ποδοσφαιριστές.
Σήμερα οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στην προετοιμασία τους την Πέμπτη, ενώ θα γίνει προπόνηση και την Παρασκευή.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι η Α.Ε. Κατταβιάς το Σάββατο θα συμμετέχει στο τουρνουά «Αλέκος Παπαγρηγορίου» που διοργανώνει ο Κλεάνθης στο γήπεδο Παραδεισίου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ