Τοπικές Ειδήσεις

Υπερσύγχρονο διαγνωστικό μηχάνημα για τον έλεγχο όλων των οχημάτων παρέλαβε η Δ/νση Τροχαίου Υλικού & Μηχανημάτων

Παραλήφθηκε σήμερα 15-07-2022 στο χώρο του αμαξοστασίου της Δ/νσης Τροχαίου Υλικού & Μηχανημάτων ένα υπερσύγχρονο διαγνωστικό μηχάνημα για τον έλεγχο όλων των οχημάτων – φορτηγών και Μ.Ε.

Η συγκεκριμένη προμήθεια κρίθηκε επιβεβλημένη και αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία του Κεντρικού Συνεργείου Επισκευής Οχημάτων του Δήμου Ρόδου, δεδομένου ότι όλα πλέον τα οχήματα –Μ.Ε. είναι εξοπλισμένα με εγκέφαλο.

Έγινε επίδειξη λειτουργίας του από τον επίσημο αντιπρόσωπο και εκμάθησή του στους μηχανικούς μας. Μας παρέχεται η δυνατότητα καθημερινής On line τεχνικής υποστήριξης.

Είναι η πρώτη από μια σειρά προγραμματισμένων προμηθειών για τον εκσυγχρονισμό του χώρου του συνεργείου καθώς και την καλύτερη αντιμετώπιση του στόλου μας.

Δρομολογημένες με παραλαβές εντός του τρέχοντος έτους είναι ακόμα

1. Η προμήθεια δύο αναβατορίων (ενός δικόλωνου και ενός τετρακόλωνου), για οχήματα – φορτηγά

2. Η προμήθεια συστήματος εισροών-εκροών με αντιεκρηκτικό εξοπλισμό με τους αντίστοιχους ηλεκτρικούς πίνακες και τα συστήματα πυρασφαλείας για το πρατήριο υγρών καυσίμων.

3. Η προμήθεια νέας υπέργειας δεξαμενής πετρελαίου.

4. Η προμήθεια νέων εργαλείων- μηχανημάτων για το συνεργείο κ.λ.π.

5. Η αντικατάσταση της εξωτερικής θύρας εισόδου – εξόδου οχημάτων

 

 

Ο Εντεταλμένος για την Δ/νση Τροχαίου Υλικού & Μηχανημάτων Ηλίας Πετρίδης Δημοτικός Σύμβουλος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου