Συνεχίζεται η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα του Ακουσίλαου, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Κώστα Ζουρούδη, ενόψει της συμμετοχής του συλλόγου στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Οι «πράσινοι» των Φανών προχώρησαν στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους, αποκτώντας τον έμπειρο επιθετικό Νίκο Τσαλίκη.
Η διοίκηση του συλλόγου βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή το τελευταίο χρονικό διάστημα και τελικά επετεύχθη συμφωνία, με τον Νίκο Τσαλίκη να επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, την φανέλα της οποίας φόρεσε και στο παρελθόν.
Αποτελούσε κοινή επιθυμία τόσο της ομάδας όσο και του ποδοσφαιριστή να συνεργαστούν ξανά, προκειμένου ο Τσαλίκης να ολοκληρώσει την πολύχρονη ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία με τα πράσινα του Ακουσίλαου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πρασίνων»:
«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στον σύλλογό μας ένα δικό μας παιδί, που επιστρέφει στην ομάδα η οποία τον ανέδειξε και του ευχόμαστε μια ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες..
Καλώς σε βρήκαμε Νίκο Τσαλίκη».
Πλέον, οι άνθρωποι της ομάδας και ο νεαρός τεχνικός έχουν στρέψει την προσοχή τους στις υπόλοιπες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν ξεχωρίσει για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ