Τοπικές Ειδήσεις

Παράταση αναστολής εργασιών του Κτηματολογικού Γραφείου Ρόδου

Mε απόφαση, που εξέδωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας, αποφασίζεται η παράταση της αναστολής των εργασιών του Κτηματολογικού Γραφείου Ρόδου για το χρονικό διάστημα από τις 14-6-2021 έως και τις 2-7-2021.

Από την αναστολή εξαιρείται η παραλαβή των εισερχομένων προς καταχώρηση πράξεων, η οποία θα γίνεται σε κατάλληλο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου.
Επισημαίνεται ότι κατόπιν της διενέργειας των προκαταρκτικών εργασιών από τον ανάδοχο για την άρση της επικινδυνότητας του κτηρίου του Κτηματολογικού Γραφείου Ρόδου οι υπάλληλοι μπορούν να εισέρχονται με ασφάλεια τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και κάνοντας χρήση όλων των ατομικών μέσων ατομικής προστασίας που προβλέπονται για την είσοδό τους σε εργοτάξιο, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, αποκλειστικά για την απογραφή και τη μεταφορά των αρχείων της εν λόγω Υπηρεσίας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου